Campings langs de route Parijs - Bordeaux

Slapen langs de autoroute

Wil je lekker uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? En volg je de route over de A10 van Parijs naar Bordeaux? Boek dan eenvoudig een camping onderweg. We hebben 7 campings langs de route geselecteerd.

1. Camping La Belle Étoile

Melun

Afstand vanaf Utrecht: 511 km

Een middelgrote camping die als park opgezet is. Dankzij de ligging is Camping La Belle Étoile een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar Parijs en Disneyland Parijs.

Bekijk deze camping

2. Camping Sandaya Le Château des Marais

Muides-sur-Loire

Afstand vanaf Utrecht: 640 km

In een bos op het landgoed van een schitterend Loire-kasteel ligt vijfsterrencamping Le Château des Marais. Het is een kindvriendelijke camping met eersteklas faciliteiten.

Bekijk deze camping

3. Camping La Mignardière

Ballan-Miré

Afstand vanaf Utrecht: 720 km

In het hart van de Loirevallei ligt Camping de la Mignardière. Een perfect uitgangspunt voor het bezoeken van de vele kastelen in de directe omgeving.

Bekijk deze camping

4. Castel Camping Parc de Fierbois

Sainte-Catherine-de-Fierbois

Afstand vanaf Utrecht: 737 km

Castel Parc de Fierbois in Sainte-Catherine-de-Fierbois ligt in een streek vol kastelen. Dat zijn de kastelen van de Val de Loire.

Bekijk deze camping

5. Camping Le Petit Trianon de Saint-Ustre

Ingrandes

Afstand vanaf Utrecht: 780 km

In het door kastelen bespikkelde landschap op de grens van Poitou-Charentes en de Pays-de-la-Loire ligt in het dorpje Saint-Ustre deze fraai gelegen kastelencamping.

Bekijk deze camping

6. Camping du Lac de Saint-Cyr

Saint-Cyr

Afstand vanaf Utrecht: 789 km

Middelgrote camping aan een recreatieplas in het grotere recreatiepark Le Lac de Saint Cyr. De mooi gelegen camping is ook een prima vertrekpunt als je de omgeving wil ontdekken.

Bekijk deze camping

7. Camping de Bordeaux Lac

Bruges

Afstand vanaf Utrecht: 1045 km

In het hart van Aquitaine ligt Camping de Bordeaux Lac. Het is een outdoor locatie in Bruges met waterpartijen en een diversiteit aan accommodaties voor zowel koppels als gezinnen.

Bekijk deze camping

Op welke dagen is het druk op de snelwegen? Wat is de actuele verkeerssituatie? Je leest het op onze actuele verkeersinformatie pagina van Frankrijk.

Bekijk de actuele verkeersinformatie

Heb je geen zin om je kampeermiddel voor 1 nacht op te zetten en af te breken? Bekijk dan onze lijst met hotels langs de route.

Hotels langs de route


Tankstations langs de route

Wil je onderweg weten bij welke tankstations je het beste kunt stoppen en welke je beter over kunt slaan? De ANWB heeft heel veel tankstations langs de route getest.

De uitslag vind je hier