Campings langs de route Parijs - Nantes

Slapen langs de autoroute

Wil je lekker uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? En volg je de route over de A11 van Parijs naar Nantes? Boek dan eenvoudig een camping langs deze route. We hebben 6 campings langs de route geselecteerd.

1. Huttopia Versailles

Versailles

Afstand vanaf Utrecht: 500 km

Huttopia Camping Versailles ligt volgens de ideologie van de Franse eigenaresse in een bos. Alle sanitair gebouwen, de receptie, de picknicktafels, het vlonder bij het zwembad, de huuraccommodaties zijn gemaakt met de bomen die zijn gekapt om de camping aan te leggen.

Bekijk deze camping

2. Camping Le Lac des Varennes

Marçon

Afstand vanaf Utrecht: 714 km

De langwerpige camping ligt aan de rivier de Loir en het Lac des Varennes. De deels door struiken of heggen gescheiden standplaatsen bevinden zich op velden en aan straatjes.

Bekijk deze camping

3. Camping d’Angers-Lac de Maine

Angers

Afstand vanaf Utrecht: 768 km

De camping ligt naast een recreatiegebied. De vaak smalle en diepe standplaatsen zijn door heggen van elkaar gescheiden. Gasten kunnen tennissen, watersporten en golfen.

Bekijk deze camping

4. Seasonova Les Plages de Loire

Rochefort-sur-Loire

Afstand vanaf Utrecht: 784 km

In een natuurlijke omgeving gelegen camping. Het terrein bestaat uit een langgerekt grasveld met tal van bomen en jonge heggen.

Bekijk deze camping

5. Camping Sites et Paysages Domaine de L'Étang

Brissac-Quincé

Afstand vanaf Utrecht: 779 km

In het hart van de Anjou, 2 km van Brissac, vind je deze middelgrote camping bij de wijngaarden van het Domaine de l’Etang. Hier was vroeger de boerderij van het Chateau de Brissac.

Bekijk deze camping

6. Nantes Camping

Nantes

Afstand vanaf Utrecht: 850 km

Het lange, smalle terrein ligt langs een beek in het gemeentepark. De standplaatsen voor tenten liggen op gras, de overige op een halfverharde ondergrond.

Bekijk deze camping

Op welke dagen is het druk op de snelwegen? Wat is de actuele verkeerssituatie? Je leest het op onze actuele verkeersinformatie pagina van Frankrijk.

Bekijk de actuele verkeersinformatie

Heb je geen zin om je kampeermiddel voor 1 nacht op te zetten en af te breken? Bekijk dan onze lijst met hotels langs de route.

Hotels langs de route


Tankstations langs de route

Wil je onderweg weten bij welke tankstations je het beste kunt stoppen en welke je beter over kunt slaan? De ANWB heeft heel veel tankstations langs de route getest.

De uitslag vind je hier