Campings langs de route Kassel - Praag

Slapen langs de autoroute

Wil je lekker uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? En volg je de route van Kassel naar Praag? Boek dan eenvoudig een camping langs deze route. We hebben 4 campings langs de route geselecteerd.

1. Campingplatz Sultmer Berg

Niedersachsen

Afstand vanaf Utrecht: 446 km

Doorgangscamping aan de rand van het bos met enigszins glooiende kampeerweiden. De standplaatsen zijn door hoge heggen van elkaar gescheiden.

Bekijk deze camping

2. Seecamping Kelbra

Thüringen

Afstand vanaf Utrecht: 517 km

De camping ligt aan een stuwmeer, in een natuurreservaat voor trekvogels. Het licht glooiende terrein is open en langgerekt. Er staan jonge loofbomen. De standplaatsen liggen vlak bij een straat. De plaatsen aan het meer zijn vooral voor vaste gasten.

Bekijk deze camping

3. Campingplatz Strandbad Aga

Thüringen

Afstand vanaf Utrecht: 631 km

De camping ligt aan een meer waarin onder toezicht kan worden gezwommen en gevist kan worden. De toeristische plaatsen liggen op een open terrein. Geschikt voor passanten.

Bekijk deze camping

4. Waldcampingplatz Erzgebirgsblick

Sachsen

Afstand vanaf Utrecht: 706 km

Overwegend vlakke maar hier en daar glooiende camping in een heuvelachtige en bosrijke omgeving. Op een deel van de standplaatsen staat een picknicktafel met twee banken.

Bekijk deze camping

Op welke dagen is het druk op de snelwegen? Wat is de actuele verkeerssituatie? Je leest het op onze actuele verkeersinformatie pagina van Duitsland.

Bekijk de actuele verkeersinformatie

Heb je geen zin om je kampeermiddel voor 1 nacht op te zetten en af te breken? Bekijk dan onze lijst met hotels langs de route.

Hotels langs de route


Tankstations langs de route

Wil je onderweg weten bij welke tankstations je het beste kunt stoppen en welke je beter over kunt slaan? De ANWB heeft heel veel tankstations langs de route getest.

De uitslag vind je hier