Campings langs de route Frankfurt - Wenen

Slapen langs de autoroute

Wil je lekker uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? En volg je de route van Frankfurt naar Wenen? Boek dan eenvoudig een camping langs deze route. We hebben 3 campings langs de route geselecteerd.

1. KNAUS Campingpark

Nürnberg

Afstand vanaf Utrecht: 631 km

Het kampeerterrein ligt in een park met hoge bomen. Een deel van de standplaatsen is niet afgebakend. Een paar plekken voor campers zijn verhard.

Bekijk deze camping

2. Campingplatz Naabtal

Pielenhofen

Afstand vanaf Utrecht: 718 km

Op camping Naabtal, in het Beierse dorpje Pielenhofen, kampeer je aan het riviertje de Naab. Deze fraai gelegen camping, beheerd door een gezellige familie, is uiterst gemoedelijk.

Bekijk deze camping

3. Camping Wien West

Wenen

Afstand vanaf Utrecht: 1104 km

De grotendeels verharde standplaatsen liggen gedeeltelijk in de beschutting van bomen op een heel licht glooiend terrein. Er is een apart tentenveld op gras.

Bekijk deze camping

Op welke dagen is het druk op de snelwegen? Wat is de actuele verkeerssituatie? Je leest het op onze actuele verkeersinformatie pagina's.

Bekijk de actuele verkeerssituatie van Duitsland

Bekijk de actuele verkeerssituatie van Oostenrijk

Heb je geen zin om je kampeermiddel voor 1 nacht op te zetten en af te breken? Bekijk dan onze lijst met hotels langs de route.

Hotels langs de route


Tankstations langs de route

Wil je onderweg weten bij welke tankstations je het beste kunt stoppen en welke je beter over kunt slaan? De ANWB heeft heel veel tankstations langs de route getest.

De uitslag vind je hier