Campings langs de route Karlsruhe - Florence

Slapen langs de autoroute

Wil je lekker uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? En volg je de route van Karlsruhe naar Florence? Boek dan eenvoudig een camping langs deze route. We hebben 8 campings langs de route geselecteerd.

1. Ferienparadies Schwarzwälder Hof

Baden-Württemberg

Afstand vanaf Utrecht: 619 km

De staanplaatsen op deze camping hebben een ondergrond van grind/gras en kijken uit op de beboste heuvels rondom. Het terrein richt zich vooral op wellness liefhebbers.

Bekijk deze camping

2. TCS-Camping Solothurn

Zwitserland

Afstand vanaf Utrecht: 770 km

Vlak graslandterrein met nog jonge beplanting direct aan de rivier de Aare op loopafstand van de historische binnenstad van Solothurn.

Bekijk deze camping

3. TCS-Camping Bönigen - Interlaken

Zwitserland

Afstand vanaf Utrecht: 856 km

De camping ligt aan het Brienzermeer en grenst aan een woonwijk. De vaste staanplaatsen bevinden zich aan de rand van het terrein, de toerplaatsen op het door loof- en naaldbomen omzoomde middengedeelte.

Bekijk deze camping

4. Camping Gottardo

Zwitserland

Afstand vanaf Utrecht: 891 km

De standplaatsen op deze terrassencamping liggen op een berghelling, deels onder loofbomen. Er is uitzicht rondom op de omringende hoge bergen.

Bekijk deze camping

5. TCS Camping Lugano-Muzzano

Zwitserland

Afstand vanaf Utrecht: 969 km

De vlakke staanplaatsen bevinden zich langs straatjes en zijn wisselend beschut. De camping ligt bij een jachthaven en in de nabijheid van een klein vliegveld.

Bekijk deze camping

6.Camping Arizona

Italië

Afstand vanaf Utrecht: 1157 km

De plaatsen op deze heuvelachtige camping liggen verspreid, maar ook geclusterd en gescheiden over het terrein waar ook veel seizoensplaatsen zijn. Deels aangeplante loofbomen geven enige schaduw.

Bekijk deze camping

7. Camping Città di Bologna

Italië

Afstand vanaf Utrecht: 1261 km

Deze passantencamping c.q. stadscamping ligt gunstig ten opzichte van de snelweg en is een goed vertrekpunt voor een bezoek aan Bologna. Een deel van de plaatsen is verhard. Hoge bomen geven op veel plekken schaduw.

Bekijk deze camping

8. Camping Riva del Setta

Italië

Afstand vanaf Utrecht: 1279 km

Deze camping beschikt naast de vaste plaatsen en verzorgde toeristische staanplaatsen. De plaatsen zijn niet ruim bemeten. De camping ligt in een dal en kijkt uit op omliggende de heuvels.

Bekijk deze camping

Op welke dagen is het druk op de snelwegen? Wat is de actuele verkeerssituatie? Je leest het op onze actuele verkeersinformatie pagina's.

Bekijk de actuele verkeerssituatie van Duitsland

Bekijk de actuele verkeerssituatie van Zwitserland

Bekijk de actuele verkeerssituatie van Italië

Heb je geen zin om je kampeermiddel voor 1 nacht op te zetten en af te breken? Bekijk dan onze lijst met hotels langs de route.

Hotels langs de route


Tankstations langs de route

Wil je onderweg weten bij welke tankstations je het beste kunt stoppen en welke je beter over kunt slaan? De ANWB heeft heel veel tankstations langs de route getest.

De uitslag vind je hier