Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Campings langs de route Graz - Split

Boeken met korting door je ANWB Kampeerkaart CKE

Wil je lekker uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? En volg je de route van Graz naar Split? Boek dan eenvoudig een camping langs deze route. We hebben 4 campings langs de route geselecteerd.

1. Skradinske Delicije Camp

Afstand vanaf Utrecht: 1601 km

Het terrein is vlak bij het dorp en Nationaal Park Krka gelegen. De meeste staanplaatsen zijn schaduwrijk. Het is mogelijk traditionele delicatessen te proeven. De camping beschikt over een whirlpool. De boot naar de Krka watervallen vertrekt vanuit het dorp. Er zijn eenvoudige en schone sanitaire voorzieningen.

2. Kamp Slapic

Afstand vanaf Utrecht: 1332 km

Het terrein ligt in het dal aan de rivier de Mrežnica en bestaat uit een aantal grasvelden. De staanplaatsen zijn gescheiden door lage heggen en boompjes en een deel heeft weinig schaduw. Langs de rivier liggen de plaatsen voor tenten. Er zijn watersportmogelijkheden en een winkel in een nabijgelegen dorpje.

3. Camping Sabljaci

Afstand vanaf Utrecht: 1362 km

Veel grasvelden bevinden zich tussen de standplaatsen op deze langwerpige camping. Die standplaatsen liggen deels op grind en deels op gras. Een visvergunning voor de rivier de Annan is te verkrijgen in Moffat. Ook is een vergunning vereist om te kunnen vissen in de visvijver die behoort bij het naast de camping gelegen Hammerlandscentre.

4. Eko camp Rizvan City

Afstand vanaf Utrecht: 1482 km

De camping ligt vlak bij het dorpje Rizvanuša. De staanplaatsen liggen op een open veld en zijn niet afgebakend. Het terrein ligt op 600 m hoogte en ca. 30 km van de zee. Op de camping zijn eco-bungalows aanwezig. Ook is er een overdekt terras met een barbecueplaats. In de omgeving zijn avontuurlijke activiteiten te doen zoals klimmen op een klimwand of in de natuur.

 

ANWB Routeplanner

Raadpleeg de ANWB Routeplanner waar je andere campings of hotels op je route kunt vinden.

 

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Pechhulp in het buitenland 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Nu10%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Creditcard: handig op vakantie 

Reizen met een creditcard is zo gek nog niet, en soms zelfs noodzakelijk. 8x waarom een creditcard handig is op vakantie.