Campings langs de route Parijs - Toulouse

Slapen langs de autoroute

Wil je lekker uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? En volg je de route over de A20 van Parijs naar Bordeaux? Boek dan eenvoudig een camping langs deze route. We hebben 9 campings langs de route geselecteerd.

1. Huttopia Versailles

Versailles

Afstand vanaf Utrecht: 500 km

Huttopia Camping Versailles ligt volgens de ideologie van de Franse eigenaresse in een bos. Alle sanitair gebouwen, de receptie, de picknicktafels, het vlonder bij het zwembad, de huuraccommodaties zijn gemaakt met de bomen die zijn gekapt om de camping aan te leggen.

Bekijk deze camping

2. Camping La Grande Sologne

Nouan-le-Fuzelier

Afstand vanaf Utrecht: 644 km

De schaduwrijke, parkachtig aangelegde camping ligt op 300 m van het centrum en alle voorzieningen van Nouan-le-Fuzelier. De standplaatsen zijn afgebakend. In het meer kan gevist worden.

Bekijk deze camping

3. Camping L'Ecrin Nature

Ambazac

Afstand vanaf Utrecht: 848 km

De door halfhoge heggen afgebakende standplaatsen bevinden zich op terrassen en hebben veel privacy. Vanaf de standplaatsen is er uitzicht over het meer l'Etang de Jonas en de bergen van Ambazac.

Bekijk deze camping

4. Camping de Montréal

Saint-Germain-les-Belles

Afstand vanaf Utrecht: 895 km

Het kampeerterrein ligt aan de rand van St. Germain. De vlakke standplaatsen hebben grotendeels uitzicht over het meer en de heuvelachtige omgeving.

Bekijk deze camping

5. Camping Castel Domaine La Paille Basse

Souillac

Afstand vanaf Utrecht: 990 km

De camping is voorzien van een sportterrein en verscheidene zwembaden, waaronder een kinderbad en peuterbad. Ook is er een vierpersoonsglijbaan. Er worden veel activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden, van gezellige avonden tot kanotochten.

Bekijk deze camping

6. Camping La Rivière

Lacave

Afstand vanaf Utrecht: 995 km

Deze camping werd om zijn prachtige bosrijke ligging, pal aan de Dordogne, door France Soir gekozen tot een van de 100 mooiste campings van Frankrijk.

Bekijk deze camping

7. Camping Castel Domaine de la Faurie

Montfaucon

Afstand vanaf Utrecht: 1009 km

De standplaatsen, deels beschut, liggen op een heuvel. In het bos zijn de plaatsen gescheiden door muurtjes van opgestapelde stenen en boomresten.

Bekijk deze camping

8. Camping Le Faillal

Montpezat-de-Quercy

Afstand vanaf Utrecht: 1063 km

De middelgrote camping Le Faillal ligt in de plaats Montpezat-de-Quercy, die vroeger omgeven was door stadsmuren. De camping heeft uitzicht op de heuvels van Quercy.

Bekijk deze camping

9. Camping Caravaning de Rupé

Toulouse

Afstand vanaf Utrecht: 1137 km

Vlak terrein met bomen en sierheesters. Aan de rand van de camping staan hoogspanningsmasten. Gelegen tegenover een recreatiecentrum. Binnen gehoorsafstand van wegen en een spoorlijn.

Bekijk deze camping

Op welke dagen is het druk op de snelwegen? Wat is de actuele verkeerssituatie? Je leest het op onze actuele verkeersinformatie pagina van Frankrijk.

Bekijk de actuele verkeersinformatie

Heb je geen zin om je kampeermiddel voor 1 nacht op te zetten en af te breken? Bekijk dan onze lijst met hotels langs de route.

Hotels langs de route


Tankstations langs de route

Wil je onderweg weten bij welke tankstations je het beste kunt stoppen en welke je beter over kunt slaan? De ANWB heeft heel veel tankstations langs de route getest.

De uitslag vind je hier