Campings langs de route Düsseldorf - Dresden

Boeken met korting door je ANWB Kampeerkaart CKE

Wil je lekker uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? En volg je de route van Düsseldorf naar Dresden? Boek dan eenvoudig een camping langs deze route. We hebben 4 campings langs de route geselecteerd.

1. Camping Bei Jena

Thüringen

Afstand vanaf Utrecht: 605 km

Groot terrein met veel bomen aan een meer. Het toeristische gedeelte bestaat uit enkele grasveldjes, met standplaatsen aan de randen. Op het terrein ligt een meer waarin gezwommen en gevist kan worden.

Bekijk deze camping

2. Campingplatz Landidyll

Sachsen

Afstand vanaf Utrecht: 631 km

Deze groene camping biedt grote afgebakende staanplaatsen met gras als ondergrond. Het terrein heeft veel begroeing, waardoor er zowel plekken met natuurlijke schaduw, als plekken met zon zijn. 

Bekijk deze camping

3. Erlebniscamping Lausitz

Berlijn en Brandenburg

Afstand vanaf Utrecht: 665 km

De camping ligt op ongeveer 2 km van het stadscentrum met restaurants en winkels in een rustige bosrijke omgeving. De staanplaatsen zijn deels schaduwrijk, deels zonnig. Vanaf de camping kan men fietstochten maken via het fietsroutenetwerk Brandenburg. 

Bekijk deze camping

4. Campingpark LuxOase

Sachsen

Afstand vanaf Utrecht: 741 km

De camping ligt aan twee grote meren. Op het terrein groeien (half)hoge bomen. Er loopt een hoogspanningsleiding over een klein deel van de camping, met name over enkele vaste plaatsen en de minigolfbaan. De camping organiseert wandel- en fietstochten, uitstapjes naar o.a. Dresden en Praag (incl. kaarten voor de opera), en boottochten over de Elbe. 

Bekijk deze camping

Op welke dagen is het druk op de snelwegen? Wat is de actuele verkeerssituatie? Je leest het op onze actuele verkeersinformatie pagina van Duitsland.

Bekijk de actuele verkeersinformatie

Heb je geen zin om je kampeermiddel voor 1 nacht op te zetten en af te breken? Bekijk dan onze lijst met hotels langs de route.

Hotels langs de route


Tankstations langs de route

Wil je onderweg weten bij welke tankstations je het beste kunt stoppen en welke je beter over kunt slaan? De ANWB heeft heel veel tankstations langs de route getest.

De uitslag vind je hier