Campings langs de route Düsseldorf - Stralsund

Boeken met korting door je ANWB Kampeerkaart CKE

Wil je lekker uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? En volg je de route van Düsseldorf naar Stralsund? Boek dan eenvoudig een camping langs deze route. We hebben 4 campings langs de route geselecteerd.

1. Camping Zum Oertzewinkel

Niedersachsen

Afstand vanaf Utrecht: 441 km

De camping ligt in een natuurgebied, aan de rand van een bos. Over de camping loopt een beekje. Een Kneipbecken is aanwezig. De zwemvijver wordt natuurlijk ververst. De standplaatsen bevinden zich op gazons, deels omgeven door hagen en oude fruitbomen. 

Bekijk deze camping

2. Uhlenköper-Camp

Niedersachsen

Afstand vanaf Utrecht: 494 km

Deels vlakke en deels licht hellende camping op gras met oude bomen en struiken. De kampeervelden liggen op verschillende hoogtes rond een NaturFreibad, een natuurlijk bad met zuivering door planten.

Bekijk deze camping

3. KNAUS Campingpark Elbtalaue/Bleckede

Niedersachsen

Afstand vanaf Utrecht: 489 km

Het langgerekte, overwegend vlakke terrein op gras ligt deels in een halfopen loofbos. Op het terrein staan hagen en halfhoge bomen. Naast de camping liggen een tennispark en het gratis toegankelijke, gemeentelijke verwarmde zwembad.

Bekijk deze camping

4. Camping Stover Strand International Kloodt

Niedersachsen

Afstand vanaf Utrecht: 450 km

De vlakke camping ligt binnen- en buitendijks aan de Elbe. Buitendijks liggen alle staanplaatsen langs de rivier rondom het haventje. De campers staan bij elkaar. Binnendijks zijn overwegend vaste plaatsen en deels door bomen en heggen afgebakende toeristische staanplaatsen.

Bekijk deze camping

Op welke dagen is het druk op de snelwegen? Wat is de actuele verkeerssituatie? Je leest het op onze actuele verkeersinformatie pagina van Duitsland.

Bekijk de actuele verkeersinformatie

Heb je geen zin om je kampeermiddel voor 1 nacht op te zetten en af te breken? Bekijk dan onze lijst met hotels langs de route.

Hotels langs de route


Tankstations langs de route

Wil je onderweg weten bij welke tankstations je het beste kunt stoppen en welke je beter over kunt slaan? De ANWB heeft heel veel tankstations langs de route getest.

De uitslag vind je hier