Campings langs de route Lyon - Zaragoza

Slapen langs de autoroute

Wil je lekker uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? En volg je de route van Lyon naar Zaragoza? Boek dan eenvoudig een camping langs deze route. We hebben 9 campings langs de route geselecteerd.

1. Camping Municipal du Palais

Loire

Afstand vanaf Utrecht: 935 km

Deze passantencamping bevindt zich op een vlak grasveld met bomen, naast een gemeentelijk sportcomplex. Het terrein grenst voor een klein deel aan een watertje.

Bekijk deze camping

2. Camping de Bonneval

Ardèche

Afstand vanaf Utrecht: 1069 km

Het enigszins geaccidenteerde terrein ligt tegen een berghelling op. U vindt er redelijk beschutte, vlakke standplaatsen van verschillende grootte op terrassen die aangelegd zijn tussen diverse boomgroepen.

Bekijk deze camping

3. Camping Rochecondrie Loisirs

Ardèche

Afstand vanaf Utrecht: 1079 km

Deze passantencamping bevindt zich op een langgerekt terrein, dat ommuurd is met gedeeltelijk hoge heggen. De staanplaatsen liggen aan twee straatjes en zijn over het algemeen vlak en voldoende beschut.

Bekijk deze camping

4. Camping Manon

Provence-Alpen-Côte-d'Azur

Afstand vanaf Utrecht: 1086 km

De vlakke camping is gelegen aan de rand van Orange in een landelijke omgeving. De standplaatsen zijn afgebakend door lage en hoge heggen.

Bekijk deze camping

5. Camping Le Parc

Hérault

Afstand vanaf Utrecht: 1185 km

Dit vlakke terrein is een ideaal uitgangspunt om Montpellier en de “Petite Camargue” te ontdekken. De plaatsen hebben schaduw van hoge bomen zodat je je voldoende kunt beschermen tegen de Franse zon.

Bekijk deze camping

6. Camping Du Domaine de Massereau

Gard

Afstand vanaf Utrecht: 1177 km

De camping ligt bij een wijnboerderij. De staanplaatsen verschillen in grootte, zijn afgebakend door lage heggen en oleanderstruiken en hebben voldoende beschutting en privacy.

Bekijk deze camping

7. Camping Les Oliviers

Pyrénées-Orientales

Afstand vanaf Utrecht: 1357 km

De standplaatsen liggen aan straatjes en worden doorgaans gescheiden door lage struiken, jonge aanplant en bomen. Het kampeergedeelte ligt grotendeels gescheiden van de huuraccommodaties (stacaravans).

Bekijk deze camping

8. Camping Serra de Prades

Spanje

Afstand vanaf Utrecht: 1640 km

Op deze camping die tegen een heuvel ligt in de Coca de Barberá, liggen de staanplaatsen op diverse terrassen. Ze worden afgebakend door loofbomen, oleanders en rozenstruiken. Veel staanplaatsen hebben een weids uitzicht.

Bekijk deze camping

9. Tamarit Beach Resort

Spanje

Afstand vanaf Utrecht: 1602 km

De familiecamping ligt deels in een pijnbomenbos, deels in de schaduw van loofbomen en deels (bij het strand) in de schaduw van enkele palmen.

Bekijk deze camping

Op welke dagen is het druk op de snelwegen? Wat is de actuele verkeerssituatie? Je leest het op onze actuele verkeersinformatie pagina van Frankrijk.

Bekijk de actuele verkeersinformatie

Heb je geen zin om je kampeermiddel voor 1 nacht op te zetten en af te breken? Bekijk dan onze lijst met hotels langs de route.

Hotels langs de route


Tankstations langs de route

Wil je onderweg weten bij welke tankstations je het beste kunt stoppen en welke je beter over kunt slaan? De ANWB heeft heel veel tankstations langs de route getest.

De uitslag vind je hier