Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Geschiedenis, muziek en strand

De Portugese hoofdstad is een bruisende stad boordevol bezienswaardigheden.

Camper huren Lissabon 

Camper huren in Lissabon

Een prachtig startpunt van je reis door Portugal

Een camper huren in Lissabon is de ideale gelegenheid om deze stad te verkennen voordat je begint aan je rondreis door Portugal. Ga omhoog met de bijzondere lift Santa Justa, en bezoek de wijk Belém en bewonder de verdedigingstoren en het Mosteiro dos Jerónimos. In de wijk Alfama zijn de uitzichten bij Miradouro de Santa Luzia en Castelo de São Jorge fenomenaal. Hier geniet je ’s avonds van de klanken van de fado, het Portugese levenslied. Kies je voor Lissabon als ophaalplaats, dan hoeft dit niet het eindpunt van je reis te zijn. Je mag de camper ook inleveren in het noordelijk gelegen Porto of Faro in het zuiden. Ideaal als je nog meer van Portugal wilt zien.

Zet koers richting de Algarve

De Algarve in het zuiden van Portugal staat vooral bekend om de vele stranden, maar er is ook een bijzonder natuurgebied te vinden: Ria Formosa. Dat is een lagune van 60 kilometer lang en het is een goede plek om vogels zoals de purperkoet te spotten, het symbool van het park. In het noorden van het land ligt een minstens zo indrukwekkend natuurgebied: Nationaal Park Peneda-Gerês. Hier vind je watervallen, warmwaterbronnen en wolven, al moet je voor die laatste wel wat geluk en een goede gids hebben.

Altijd een passende camper voor jouw reisgezelschap

Ga je een camper huren in Lissabon, dan zoek je een model dat past bij jouw reisgezelschap. Dat komt helemaal goed, want er zijn campers waar twee personen comfortabel vakantie in kunnen vieren tot campers die groot genoeg zijn voor vijf volwassenen. Ook al heb je alle faciliteiten aan boord, wildkamperen is nergens toegestaan in Portugal. Zelfs op een parkeerplaats mag je niet overnachten.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop alles voor je autovakantie 

Van elektrische koelbox tot handige dakkoffer. Shop hier alles voor de roadtrip naar je vakantiebestemming.

Nu10%korting
Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga onbezorgd op reis met de doorlopende reisverzekering van de ANWB. Hulp en advies in het buitenland én je bagage en medische kosten verzekerd.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Nu het eerste jaar 50% korting op de Gold Card.