Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Van Amsterdam krijg je nooit genoeg

Wandelen langs de grachten, musea bezoeken en de leukste winkelstraatjes.

Camper Amsterdam 

Een camper huren in Amsterdam

Geniet van de vrijheid in eigen land

Wie een camper gaat huren in Amsterdam trakteert zichzelf op de ultieme vrijheid: precies doen waar je zin in hebt, met allerlei keus in de directe omgeving. Dat begint al in de hoofdstad zelf. Wordt het winkelen, een middagje dierentuin, een museum of toch een rondleiding in de Johan Cruijff ArenA of concert in poptempel Paradiso? En even buiten Amsterdam sta je in Waterland midden in de natuur. Vakantieland Nederland leent zich uitstekend voor een verrassend avontuur.

Van onontdekte parel tot palingsound

Ook buiten de Ring A10 is er genoeg te zien en doen. Bezoek bijvoorbeeld kleine zusje Haarlem of het gemoedelijke Alkmaar. Rijd door knalgroen Overveen richting Zandvoort en neem een duik in de Noordzee of maak een strandwandeling als het water te koud is. De andere kant op, voorbij het bezienswaardige Muiderslot, bezoek je de parels ten zuiden van de stad: Ouderkerk aan de Amstel, Baambrugge en Nigtevecht. Noordwaarts liggen de wereldberoemde Zaanse Schans en verderop Volendam, de geboorteplek van de palingsound. En wat te denken van dat andere vissersdorp: Marken. In het Marker Museum leer je van alles over de geschiedenis van deze bijzondere plek.

Nederland kampeerland: de voordelen van een camper huren in Amsterdam

Het huren van een camper in Amsterdam brengt geen eindeloze wachtrijen of Lost in Translation-achtige taferelen met zich mee. Het is een kwestie van reserveren, ophalen, even parkeren bij een supermarkt om de koelkast te vullen en het genieten kan beginnen. Alles is qua verhuur goed geregeld, van inventaris tot verzekeringen. Nog een voordeel van een camper huren in Amsterdam: er zijn diverse campings in de buurt van de stad, maar je zit binnen mum van tijd ook op een camping aan de kust.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop alles voor je autovakantie 

Van elektrische koelbox tot handige dakkoffer. Shop hier alles voor de roadtrip naar je vakantiebestemming.

Nu10%korting
Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga onbezorgd op reis met de doorlopende reisverzekering van de ANWB. Hulp en advies in het buitenland én je bagage en medische kosten verzekerd.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Nu het eerste jaar 50% korting op de Gold Card.