Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Nationale parken, steden en kilometerslange kustlijn

Een vakantie in Nederland biedt een enorme veelzijdigheid vlak bij huis.

Camper Nederland 

Camper huren in Nederland

Een verrassend avontuur vol vrijheid

Een camper huren om in Nederland (of daarbuiten) vakantie te vieren: goed idee! Je rijdende vakantiehuis brengt je van pretpark naar strand en van stad tot natuurgebied. In een camper ervaar je de ultieme vrijheid, want je vervoersmiddel en slaapplek in één gaat daar waar je wezen wilt. Je haalt de camper op in Amsterdam, Zwaanshoek of Almere-Buiten en wat de volgende bestemming wordt, dat bepaal jij. Je favoriete camping in Frankrijk, die Spaanse kustplaats waar je zoveel warme herinneringen aan hebt, of ga je ontdekken wat Nederland voor moois te bieden heeft?

Hunebedden en Deltawerken

Tijdens een rondreis door Nederland steek je van alles op over de historie van ons land. Wat te denken van de mysterieuze Drentse hunebedden, de molens van Kinderdijk of de indrukwekkende Deltawerken? Neem de kinderen mee naar een van de vele pretparken of dierentuinen die Nederland rijk is, ontdek de dorpen langs de meer dan 500 kilometer lange kustlijn of zoek de rust op in natuurgebieden als de Biesbosch en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Welke provinciehoofdsteden wil je afvinken? Leeuwarden, Middelburg, Den Bosch en Groningen combineren eeuwenoude architectuur met al even ouderwetse gezelligheid. En vergeet de bijzondere Hanzesteden niet, zoals Zutphen, Deventer en Zwolle.

Altijd wel een camping in de buurt

Niks is ver weg, laat staan een overnachting. Ga je een camper huren in Nederland, dan weet je bovendien dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Verzekeringen, ophaalpunt, huurvoorwaarden, inventaris, maar ook goede snelwegen. En natuurlijk je favoriete supermarkt, waar je de camper voor de deur parkeert en je koelkast volstopt met lekkers. Eenmaal op de camping neem je plaats op je luie klapstoel en beseft: Nederland is zo gek nog niet, als vakantieland.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Pechhulp in het buitenland 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Nu10%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Creditcard: handig op vakantie 

Reizen met een creditcard is zo gek nog niet, en soms zelfs noodzakelijk. 8x waarom een creditcard handig is op vakantie.