Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Nationale parken, steden en kilometerslange kustlijn

Een vakantie in Nederland biedt een enorme veelzijdigheid vlak bij huis.

Camper Nederland 

Camper huren in Nederland

Een verrassend avontuur vol vrijheid

Een camper huren om in Nederland (of daarbuiten) vakantie te vieren: goed idee! Je rijdende vakantiehuis brengt je van pretpark naar strand en van stad tot natuurgebied. In een camper ervaar je de ultieme vrijheid, want je vervoersmiddel en slaapplek in één gaat daar waar je wezen wilt. Je haalt de camper op in Amsterdam, Zwaanshoek of Almere-Buiten en wat de volgende bestemming wordt, dat bepaal jij. Je favoriete camping in Frankrijk, die Spaanse kustplaats waar je zoveel warme herinneringen aan hebt, of ga je ontdekken wat Nederland voor moois te bieden heeft?

Hunebedden en Deltawerken

Tijdens een rondreis door Nederland steek je van alles op over de historie van ons land. Wat te denken van de mysterieuze Drentse hunebedden, de molens van Kinderdijk of de indrukwekkende Deltawerken? Neem de kinderen mee naar een van de vele pretparken of dierentuinen die Nederland rijk is, ontdek de dorpen langs de meer dan 500 kilometer lange kustlijn of zoek de rust op in natuurgebieden als de Biesbosch en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Welke provinciehoofdsteden wil je afvinken? Leeuwarden, Middelburg, Den Bosch en Groningen combineren eeuwenoude architectuur met al even ouderwetse gezelligheid. En vergeet de bijzondere Hanzesteden niet, zoals Zutphen, Deventer en Zwolle.

Altijd wel een camping in de buurt

Niks is ver weg, laat staan een overnachting. Ga je een camper huren in Nederland, dan weet je bovendien dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Verzekeringen, ophaalpunt, huurvoorwaarden, inventaris, maar ook goede snelwegen. En natuurlijk je favoriete supermarkt, waar je de camper voor de deur parkeert en je koelkast volstopt met lekkers. Eenmaal op de camping neem je plaats op je luie klapstoel en beseft: Nederland is zo gek nog niet, als vakantieland.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop alles voor je autovakantie 

Van elektrische koelbox tot handige dakkoffer. Shop hier alles voor de roadtrip naar je vakantiebestemming.

Nu10%korting
Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga onbezorgd op reis met de doorlopende reisverzekering van de ANWB. Hulp en advies in het buitenland én je bagage en medische kosten verzekerd.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Nu het eerste jaar 50% korting op de Gold Card.