Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Zon, rivieren, kust, bergen en wijngaarden

Frankrijk is een heerlijke bestemming om met de camper te ontdekken.

Camper huren Frankrijk 

Ga een camper huren in Frankrijk

En ervaar liberté ultime

Een camper huren in Frankrijk is ideaal voor wie een vakantie vol vrijheid wil beleven. Een dag doorbrengen aan het strand, een wandeling maken in een natuurgebied, struinen door een middeleeuwse stad: je camper brengt jou waar je die dag heen wilt. Er zijn in Frankrijk verschillende ophaalplaatsen, waaronder Parijs. Een goed excuus om de lichtstad in te duiken. Beklim de Eiffeltoren, slenter door de straatjes van Montmartre en lach even vriendelijk terug naar Mona Lisa in het Louvre voordat je de rest van Frankrijk gaat ontdekken. Bon voyage.

Rijd langs de Grand Canyon van Europa

Als een god in Frankrijk, zo voel je je als je met je camper langs de wijngaarden tuft. De koelkast zit vol met lekkere kaasjes waar je straks van gaat genieten op de camping, maar eerst ben je op weg naar een van de hoogtepunten van Frankrijk: Gorges du Verdon, de diepste kloof van ons continent. Het is een waar wandelwalhalla en ook avontuurlijke sporten als raften en canyoning worden er volop beoefend. Maar nu je toch de camper bij je hebt, is het een aanrader om de Route des Crêtes te volgen die begint bij La Palud-sur-Verdon.

Campings in Frankrijk

Frankrijk is met circa 9000 (!) campings het kampeerland bij uitstek. Met zoveel keus vind je altijd wel een camping die bij je past. Een camping à la ferme bijvoorbeeld, waar je kampeert bij de boer, of een aire naturelle de camping, een eenvoudig kampeerterrein met een beperkt aantal staanplaatsen. Ga je met je gezin een camper huren in Frankrijk, dan zijn er genoeg campings te vinden met vertier voor jong en oud. Van zwemparadijzen en miniclubs tot yogalessen en voetbalcompetities. Tip: in juli en augustus is reserveren aanbevolen.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop alles voor je autovakantie 

Van elektrische koelbox tot handige dakkoffer. Shop hier alles voor de roadtrip naar je vakantiebestemming.

Nu10%korting
Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga onbezorgd op reis met de doorlopende reisverzekering van de ANWB. Hulp en advies in het buitenland én je bagage en medische kosten verzekerd.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Nu het eerste jaar 50% korting op de Gold Card.