Leuke uitjes met slecht weer

Slecht weer hoeft je dag niet te verpesten. Of het nu regent of stormt, wij verzamelden de leukste tips voor een dagje uit zodat je niet thuis hoeft te blijven.

Uitje 1: Orchideeën Hoeve Luttelgeest

Even een dagje naar de tropen? Dat kan bij de Orchideeën Hoeve Luttelgeest. Ontdek, beleef, geniet, lach en bewonder in de Orchideeën Hoeve! Achter het toegangshek van de Orchideeën Hoeve staat een tropische wereldreis op jou te wachten! Laat je meevoeren langs verre werelddelen en ontdek de wondere wereld van vlinders, orchideeën en papegaaien.
Bestel tickets met 2,- korting

Uitje 2: Miniworld Rotterdam

Bij Miniworld wacht een hele wereld op jou, vol licht, beweging, geluid en verhalen. Historische en moderne maquettes schitteren hier in de diverse landschappen: polder, kust, haven en wereldstad Rotterdam. Elke  24 minuten valt de nacht en verlichten duizenden lampjes deze piepkleine wereld.
Bestel tickets met ledenvoordeel

Uitje 3: Ontspannen in de sauna

Als het weer wat minder is, is een dagje sauna des te lekkerder. En zeker als je naar verschillende sauna’s in Nederland kan met korting! Land van ANWB selecteerde de mooiste sauna’s, verspreid door heel Nederland met een aantrekkelijke korting speciaal voor leden.
Bekijk alle sauna's met korting

Uitje 4: Plopsa Indoor Coevorden  

Beleef buitengewoon veel plezier in de mooie indoorpark in Coevorden. Hier vind je een leuk uitje voor de allerkleinsten. Dans in de K3-disco, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, spring tussen Dansende Fonteinen, trotseer De Woeste Zee en bewonder de kunstjes van Bumba!
Naar Plopsa Indoor met ledenvoordeel

Uitje 5: Comics Station Antwerp

Stripverhalen komen tot leven in indoorpretpark Comic Station. Verdeeld over zes themagebieden staan coole attracties en super leuke activiteiten op je te wachten. Stap in de teletijdmachine met Suske & Wiske, schiet net zo snel als Lucky Luke en bouw een feestje met de Smurfen. Mis ook zeker de hoogste indoor glijbaan van de wereld niet!
Bestel tickets met 30% ledenvoordeel

Uitje 6: Spoorwegmuseum

Als het slecht weer is buiten kan je ook met het hele gezin iets educatiefs gaan doen. Bezoek het Spoorwegmuseum in Utrecht en zet een stap terug in de tijd. Maak een rit in het donker langs levensgrote stalen monsters, daal af in de oude kolenmijn en luister naar het verhaal over de uitvinding van de stoommachine.
Bestel tickets met 20% ledenvoordeel

Nog veel meer leuke musea

Denk ook eens aan CORPUS bij Leiden, Aviodrome in Lelystad, muZIEum in Nijmegen of het Tropenmuseum in Amsterdam.
Bekijk alle musea met korting

Uitje 7: Naar het theater

Na een dag druilerig weer is het wel tijd voor een leuk avondje uit. Ga gezellig samen naar het theater! Op het Land van ANWB vind je verschillende theatervoorstellingen door heel Nederland!
Bekijk de theatervoorstellingen

Geen zin om de deur uit te gaan?

Ga gezellig koekjes bakken, knutselen of spelletjes spelen!

Misschien vind je dit ook interessant:

Kamperen met slecht weer
Wat je moet weten over goede regenkleding tijdens wandelen
De beste regenkleding met ledenvoordeel

Speciaal voor jou geselecteerd