Naar artikel

Nederlands Openluchtmuseum

In het Nederlands Openluchtmuseum komt de geschiedenis tot leven.

Beleef een onvergetelijke dag tijdens de zomervakantie in het Openluchtmuseum!

Het Nederlands Openluchtmuseum is dé bestemming om deze zomer te te ontdekken waar je wordt meegenomen op een reis door de rijke geschiedenis van Nederland. Trek je wandelschoenen aan en verken de historische gebouwen en het museumpark. Ervaar hoe het was om te leven en werken in verschillende tijdperken. Laat je verbazen door de authentieke ambachten die tot leven komen in interactieve demonstraties. Wil je zelf aan de slag? Dan kan dat in de Ambachtenwerkplaats!

Voor de jongere avonturiers is er een speciaal kinderprogramma vol leuke en leerzame activiteiten. Luister naar de bijzondere verhalen in de historische gebouwen of maak vriendjes met de dieren in het museumpark. Stap in één van de historische trams en reis terug in de tijd terwijl je het museum bewondert.

En wil je nog iets langer blijven hangen in het museum? Dan kan dat tijdens de Zomeravonden in het museum! Van 29 juli tot en met 11 augustus 2023 is het museum elke avond geopend met een feestelijk programma op verschillende locaties in het museumpark. Ga van de zomer genieten met heerlijk eten en drinken, mooie muziek en verschillende activiteiten in een prachtige omgeving boordevol natuur en geschiedenis.

Klaar voor een onvergetelijke zomervakantie vol plezier, ontdekkingen en nieuwe ervaringen? Het Nederlands Openluchtmuseum wacht op jou!