Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pantropica

€ 2,- korting incl. non-alcoholisch drankje + gebak

Beleef het ultieme vakantiegevoel in Pantropica

Pantropica is benoemd tot leukste uitje van provincie Flevoland 2024!

Beleef het ultieme vakantiegevoel in Pantropica

Stel je kompas in op Pantropica (voorheen de Orchideeën Hoeve) en ontdek de mooiste highlights uit de tropen. Reis in één dag de halve wereld rond en maak dierbare herinneringen op de meest adembenemende plekken. Voor de avonturier een must-do, voor de natuurliefhebber een must-see en voor families een echte aanrader!

Bijpraten tijdens een wandeling onder de verkoelende palmbomen, een familiefoto bij het hart in het Hanami Flowerpark en kijken naar vrolijk spelende kinderen in de waterrijke speeltuin PanAvontura. In de tien continenten van het geheel overdekte Pantropica voelt iedereen zich welkom en leiden talloze junglepaden je naar de mooiste tropische belevenissen voor alle leeftijden.

Reis af naar de Pankong River voor een ontmoeting met de zoetwatergiganten, relax in citrusbar PuraVida of spot duizenden vlinders in Vlinderica. Daarna shoppen op de Panmarket en een hapje eten in Pantropica Bar & restaurant en jouw vakantiedag kan niet meer stuk! Wanneer kom jij dit werelds dagje uit beleven?

Reserveer je bezoek

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Pantropica voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Het reserveren van je bezoek helpt Archeon met het regelen van de bezoekersstroom. Op het ticket staat uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Het ANWB Ticket is inclusief non-alcoholisch drankje + gebakje (smoothies en verse jus d'orange zijn uitgesloten). 
  • Pantropica is geheel overdekt en rolstoelvriendelijk.
  • Honden zijn, mits aangelijnd, welkom in de hoeve. 
  • Pantropica beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is alleen verkrijgbaar via deze website en niet via de ANWB-winkels.