Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen

€ 4,- korting

Bouw, speel en leer samen bij LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen.

Beleef je eigen LEGO® avontuur

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is de ultieme indoor speelplek voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Geniet van verschillende LEGO® bouw- en speelzones, een 4D bioscoop, de Fantasie Express en nog veel meer! Zo kan je samen met vriendjes en familie bouwen, spelen en leren met DUPLO®, LEGO®, LEGO® NINJAGO® en LEGO® Friends. In Miniland bekijk je verschillende Haagse highlights, gebouwd met duizenden LEGO® steentjes. En er valt nog veel meer te beleven!

Let op: ticket is pas geldig na reservering
Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen. Je dient bij de reservering op de website van LEGOLAND ook aan te geven of er kinderen t/m 1 jaar mee komen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan in LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen (m.u.v. een hulphond).
  • LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is toegankelijk voor mindervaliden. Kijk op de website van LEGOLAND voor meer informatie.
  • Volwassenen van 18 jaar en ouder moeten worden vergezeld door minimaal 1 kind van 12 jaar of jonger. Meerdere volwassenen zijn welkom met 1 kind. Kijk op de website van LEGOLAND voor meer informatie.
  • Download de Ondeweg App en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.