Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

THIS IS HOLLAND

Tot € 7,50 korting

Vanuit Amsterdam presenteert THIS IS HOLLAND een unieke vliegervaring die je Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven.

THIS IS HOLLAND

Altijd al gedroomd om over Nederland te vliegen? Nu kan het! Ervaar een unieke 5D Flight Experience over alle must-sees van Nederland. Vlieg als een vogel en laat je verrassen door de diversiteit, schoonheid en rijkdom van de Lage Landen.

Een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land, waaronder de beroemde Amsterdamse grachtengordel, de Waddenzee, de Veluwe en meer. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert. Voel de wind door je haren terwijl je vlak over Nederlandse Werelderfgoederen vliegt.

Een adembenemende belevenis!

Wij bieden momenteel twee verschillend tickets aan voor THIS IS HOLLAND:

  • Voorjaars tickets: € 7,50 korting – geldig voor een bezoek t/m 30 juni 2024
  • Reguliere tickets: € 4,- korting – geldig voor een bezoek t/m 5 januari 2025

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij THIS IS HOLLAND voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Let op: personen kleiner dan 100 cm, jonger dan 4 jaar, zwangere vrouwen, mensen met epileptie, mensen die herstellende zijn van een operatie aan rug of nek en mensen met hartproblemen mogen niet plaatsnemen in de Flight Experience.
  • Kinderen van 4 t/m 12 jaar en kinderen tussen de 100 en 130 cm moeten begeleid worden door een volwassene, die naast ze zit op dezelfde bank tijdens de vlucht. 
  • Na reservering ontvang je een reserveringsbevestiging van THIS IS HOLLAND, neem deze samen met het ANWB Ticket op de dag van bezoek mee. Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Een bezoek aan THIS IS HOLLAND duurt gemiddeld 1 uur.
  • THIS IS HOLLAND is toegankelijk met een rolstoel of rollator. Een randvoorwaarde om de vlucht te kunnen ervaren, is dat je kunt plaatsnemen in de stoelen van de Flight Experience.
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.