Naar artikel

THIS IS HOLLAND

Tot € 4,- korting

Vanuit Amsterdam presenteert THIS IS HOLLAND een unieke vliegervaring die je Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven.

THIS IS HOLLAND

Altijd al gedroomd om over Nederland te vliegen? Nu kan het! Ervaar een unieke 5D Flight Experience over alle must-sees van Nederland. Vlieg als een vogel en laat je verrassen door de diversiteit, schoonheid en rijkdom van de Lage Landen.

Een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land, waaronder de Zaanse Schans, de Veluwe en de Amsterdamse grachten. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert.
Voel de wind door je haren terwijl je vlak over Nederlandse Werelderfgoederen vliegt.

Bekijk de grachten, polders, tulpenvelden, Deltawerken en andere mooie plekken van Nederland vanuit een nieuw perspectief. Leer hoe dit bijzondere land onder zeeniveau is ontstaan en blijft bestaan.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij THIS IS HOLLAND voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Let op: personen kleiner dan 100 cm, jonger dan 4 jaar, zwangere vrouwen en mensen met hartproblemen mogen niet plaatsnemen in de Flight Experience.
  • Na reservering ontvang je een reserveringsbevestiging van THIS IS HOLLAND, neem deze samen met het ANWB Ticket op de dag van bezoek mee. Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Een bezoek aan THIS IS HOLLAND duurt gemiddeld 1 uur.
  • THIS IS HOLLAND is toegankelijk met een rolstoel of rollator. Een randvoorwaarde om de vlucht te kunnen ervaren, is dat je kunt plaatsnemen in de stoelen van de Flight Experience.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar THIS IS HOLLAND te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.