Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Zandsculpturen Garderen

€ 1,50 korting

Bewonder de bijzondere zandcreaties in Garderen!

Zandsculpturen Garderen heeft de Zilveren award gewonnen voor leukste uitje van provincie Gelderland 2024!

Overal zand

Stap in een wereld van zand, kunst en vermaak tijdens de tentoonstelling van 2024. Woorden en verbeelding komen samen in schitterende zandsculpturen tijdens de nieuwe tentoonstelling van 2024 met het thema “BOEKEN”. Prachtige verhalen worden zichtbaar van onder andere kinderboeken, literatuur en sprookjes. Of je nu een gepassioneerde lezer bent die zich verliest in romans, of eerder iemand die geniet van visuele kunst en verbeelding, deze tentoonstelling heeft voor elk type bezoeker iets bijzonders in petto.

Zijn boeken saai? Echt niet! Denk aan oude klassiekers uit de kindertijd van Ot en Sien, Dik Trom en De Kameleon, maar ook sprookjes zoals Hans en Grietje komen aan bod. Leer de letters van het alfabet in het klaslokaal, duik in de oude schoolboeken van rekenen, taal en aardrijkskunde en loop vervolgens door naar de grote zand-bibliotheek. Daar gaat de route langs allerlei verschillende onderwerpen, net als in een echte bibliotheek. Denk aan Reizen, Kunst en Cultuur,  Mens en Maatschappij, (non)Fictie, Romans, Waargebeurd, Naslagwerken, Amusement en Detectives. Je komt ogen tekort.

Een prachtig uitje voor het hele gezin, voor jong en oud, leuk en leerzaam.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur voor jouw verwachte aanskomsttijd. Je ticket(s) zijn de gehele dag geldig. 
  • Kinderen t/m 5 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Zandsculpturen Garderen is toegankelijk voor mindervaliden en ouderen. Alle bezienswaardigheden liggen op korte afstand en het terrein is ook grotendeels overdekt.
  • Honden zijn toegestaan, mits deze aangelijnd zijn.
  • Zandsculpturen Garderen beschikt over een eigen parkeerterrein. Een dagkaart kost € 4,50 en is ter plaatse te koop bij de kassa of betaal unit. 
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.