Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 
Bezoek vanaf 20 juli 2024
De verkoop voor een bezoek na 19 juli start 20 juli 2024

CORPUS

10% korting

Maak een reis door CORPUS en kom alles te weten over het menselijk lichaam.

CORPUS 'reis door de mens'

Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk? Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.

Hoe reageert je lichaam op een splinter? Wat gebeurt er in je oor als je naar muziek luistert? En waar zit het commandocentrum van je lijf? Het antwoord op deze en duizenden andere vragen vind je tijdens de ontdekkingstocht voor jong én oud bij CORPUS ‘reis door de mens’.

Wie ’s werelds meest unieke en interactieve attractie CORPUS binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’. In het 35 meter hoge lichaam voert de reis je langs waanzinnige 5D-orgaantheaters om uiteindelijk te eindigen in de hersenen. Test spelenderwijs je gezondheid en bewustzijn als het om je eigen CORPUS gaat in ‘mijn CORPUS’.

Wanneer kun je reizen?

Buiten de vakantieperiodes en feestdagen is CORPUS op maandag gesloten. Dinsdag tot en met vrijdag start de eerste ‘reis door de mens’ om 09:30 en de laatste om 15:00. In het weekend start de eerste ‘reis’ om 09:00 en de laatste om 17:00. De deuren van CORPUS blijven geopend tot 2,5 uur na vertrek van de laatste ‘reis door de mens’ voor de bezoekers die binnen zijn.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Je dient 15 minuten voor aanvang van je 'reis' aanwezig te zijn.
  • CORPUS adviseert een bezoek vanaf 6 jaar. Het is belangrijk om zelf een inschatting te maken of jouw kind, zeker als het jonger is dan 6 jaar, de mooie licht- en geluideffecten in de ‘reis door de mens’ leuk vindt óf misschien juist iets te spannend. Bij twijfel, stel je bezoek dan nog even uit.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • CORPUS is toegankelijk voor mensen met een beperking. Kijk hier voor meer informatie. 
  • CORPUS beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kun je betaald parkeren. Tickets kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar bij de ticketbalie. De parkeergarage beschikt niet over een lift. Bezoekers die slecht ter been zijn kunnen bij de vooringang van het gebouw worden afgezet.
  • Download de Onderweg app en alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.