Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Safaripark Beekse Bergen

Tot 32% korting

Ga je mee op safari in Beekse Bergen?

Safaripark Beekse Bergen

Beleef safari als nooit tevoren in Safaripark Beekse Bergen. Ontdek onze natuur en prikkel al je zintuigen tijdens een van de indrukwekkende safari’s. Verken de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners; sta oog in oog met de Big Five, ontmoet de jonge olifanten en verwonder je over de veelzijdigheid van onze adembenemende natuur.

Ga op avontuur met je eigen auto, bepaal zelf je tempo en spot de ruim 1400 wilde dieren. Of stap aan boord de boot voor een prachtige tocht over het water en begroet de dieren langs de oevers. Je kunt ook kiezen voor een bussafari, waarin je leuke en spannende weetjes over de bijzondere dieren in het park leert. Liever zelf op pad? Trek je wandelschoenen aan, verken de uitgestrekte vlaktes en ontmoet de dieren in hun leefgebied.  

Roofvogelsafari

Roofvogels staan aan de top van de voedselpiramide en hebben een meedogenloos jachtinstinct. Leer meer over deze imposante dieren tijdens de spectaculaire roofvogelsafari en bewonder ze van zeer dichtbij.

Gamedrive

Boek een gamedrive en ga samen met een ranger off-road. Verken het leefgebied van de dieren en beleef een spannende en indrukwekkende rit. Stap in een open Land Cruiser en bewonder de wilde dieren op de uitgestrekte savannes. Dichterbij kom je niet!

3 jonge olifantjes geboren

Er zijn 3 jonge olifantjes geboren! Ontmoet Mosi, Ajabu & Tendai en ervaar het Watotowatembo effect. De onhandige bewegingen en zwierende slurfjes geven jou namelijk het ultieme geluksgevoel. Kom jij het snel beleven?

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Safaripark Beekse Bergen:

  • Dinsdag deal tickets: 32% korting - geldig voor een bezoek op een dinsdag in de periode t/m 5 januari 2025, uitgezonderd de dinsdagen in de schoolvakanties. Klik hier voor meer uitjes met een dinsdag deal.
  • Regulier 2024: 25% korting - geldig voor een bezoek t/m 5 januari 2025

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Tickets zijn exclusief toegang tot Speelland Beekse Bergen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Grote delen van de wandelsafari zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de safariboot is de toegang echter beperkt.
  • Kom je met de auto? Koop vooraf je uitrijticket via de website van Safaripark Beekse Bergen om wachttijden te vermijden en zorgeloos van je dag in Safaripark Beekse Bergen te genieten. 
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Overnachten tussen de dieren

Zin in het echte Afrikaanse vakantiegevoel? Verleng dan jouw verblijf bij Safaripark Beekse Bergen! Je kunt kiezen uit twee overnachtingsarrangementen:

  • Maak je avontuur compleet en slaap letterlijk tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen! Ga er een weekend of korte midweek even helemaal tussenuit en geniet van de ultieme safaribeleving voor jong én oud. 
  • In Lake Resort Beekse Bergen staat een geweldige Afrikaanse vakantie op je te wachten. Neem een duik in het nieuwe zwembad of ga vissen in het Victoriameer. Daarna samen een potje voetballen? Op deze locatie omgeven door bos en water hoef je je geen moment te vervelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.