Maatregelen coronavirus het Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum is voorlopig gesloten. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Het Spoorwegmuseum

20% korting

Ontdek hoe de trein de wereld heeft veranderd in het Spoorwegmuseum!

Het leukste station van Nederland

Het Spoorwegmuseum komt echt tot leven in de verschillende attracties. Stap in het rijtuig van de Koninklijke Familie. Maak een spannende rit in het donker langs levensgrote stalen monsters. In het Stoomtheater nemen acteurs je mee naar het tijdperk van de Oriënt Express. En in De Vuurproef, een prijswinnende 4D-simulator, bestuur je zelf een trein!

Wil je zelf aan de slag? Dat kan in het Techlab. Door middel van leuke proefjes en tests leer je alles over de techniek achter de trein.
Nieuw in het museum is Modellenmagazijn! Ontmoet de bouwers, bedenkers en bezitters van deze bijzondere miniatuurtreinen.

Tentoonstelling Het Leukste reisje van Nederland

Vanaf zaterdag 22 februari 2020 organiseert het Spoorwegmuseum negen dagen lang ‘Het leukste reisje van Nederland’. Samen met de top van Nederland op het gebied van kunst en cultuur, word je meegenomen op de reis van je leven.

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.
Kinderen t/m 3 jaar ontvangen gratis entree, behalve tijdens de evenementen Dagje uit met Thomas (12 - 24 mei) en Chuggington doe-dagen (16 - 22 oktober).