Naar artikel

Download de ANWB Eropuit app

Blijven Fietsen Fietsverzekering

Download na het afsluiten van de ANWB Blijven Fietsen Fietsverzekering de ANWB Eropuit app. Alleen met de track&trace-zender en de app profiteer je van de voordelen van deze verzekering. Zo meld je diefstal van je fiets eenvoudig en zet je met één druk op de knop het opsporingsteam aan het werk. Wij leggen je uit hoe je deze app installeert en waar je jouw polis en de knop voor het melden van diefstal kunt vinden.

ANWB Eropuit app

Gaat er onderweg iets mis of wordt je fiets gestolen? Via de app meld je eenvoudig pech of diefstal van je fiets. Wel zo handig. Lees meer over het gemak van de ANWB Eropuit app.

Download de app

  1. Ga naar de Apple App Store of Google Play Store en zoek ANWB Eropuit.
  2. Installeer de app.
  3. Klik in de app rechtsonder op ‘Mijn ANWB’ en log in met jouw gegevens.
  4. Ben je ingelogd? Onder ‘Mijn producten en diensten’ kun je de gegevens van jouw verzekering vinden en kun je diefstal melden.
  5. Heb je nog geen Mijn ANWB-account? Maak dan jouw account aan op anwb.nl/inlogaccount-aanmaken.
Let op:
Heeft jouw partner de Blijven Fietsen Fietsverzekering van jouw fiets op zijn/haar naam afgesloten? Dan staan de fietsgegevens op de naam van jouw partner. Jouw partner ziet dan twee polissen in zijn/haar ANWB-account staan. Het is dan helaas voor jou niet mogelijk een account aan te maken. Wel is het mogelijk om ook de Eropuit app te installeren op jouw telefoon en met de account van je partner in te loggen.

Is jouw fiets gestolen?

Meld dit in de ANWB Eropuit app of bel naar telefoonnummer 088-299 30 00. Het opsporingsteam van onze partner Fris Nederland gaat op zoek naar jouw fiets. 

Na het plaatsen van de zender duurt het ongeveer vijf werkdagen, voordat je de verzekering terugziet in de app en je diefstal kunt melden. In de tussentijd ben je natuurlijk gewoon goed verzekerd.

Het is niet mogelijk om zelf jouw fiets te volgen.
Let op: doe altijd aangifte van diefstal bij de politie!