Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Leden5%korting

Mountainbike (ATB) verzekering

  • 3 jaar aankoopbedrag terug bij diefstal
  • Ook verzekerd tijdens toertochten
  • Vertrouwde ANWB-service
Bereken je premie 

Mountainbike (ATB) verzekering

Jouw mountainbike goed verzekerd bij de ANWB

Met je ATB (All Terrain Bicycle) of MTB (Mountain Bike) fietsen door de bossen, over boomwortels en via smalle paadjes met flink wat snelheid. Ben je op zoek naar een fietsverzekering om met een zorgeloos gevoel op je mountainbike te stappen? Met de fietsverzekering van de ANWB is jouw ATB of MTB wereldwijd goed verzekerd.

Jouw ATB goed verzekerd tegen diefstal en schade

Natuurlijk wil je jouw kostbare mountainbike goed verzekeren tegen diefstal en schade. In het geval van diefstal krijg je de eerste 3 jaar het aankoopbedrag terug.

Denk eraan dat als je jouw mountainbike onbeheerd achterlaat, deze op slot moet staan met een ART2 goedgekeurd slot. Anders kun je geen aanspraak maken op een vergoeding.

Heb je schade aan je ATB? Dan zorgen wij ervoor dat je fiets zo snel mogelijk wordt gerepareerd en natuurlijk vergoeden wij de kosten. Je hebt een eigen risico van 5% van het verzekerd bedrag bij volledige diefstal en € 50,- bij alle andere schades.

Tweedehands ATB verzekeren

Ook met tweedehands mountainbike kun je met een gerust gevoel bij de ANWB terecht. Bij het afsluiten van de verzekering gaan wij uit van de prijs die je voor de mountainbike hebt betaald. Bewaar daarom de aankoopnota goed. Heb je geen aankoopnota? Geen zorgen, laat dan jouw ATB taxeren bij een fietsenwinkel naar keuze en vraag om een nota. Je kunt jouw fiets vervolgens verzekeren voor de getaxeerde waarde.

 

Waarom je mountainbike (ATB) verzekeren bij ANWB?

 

Wereldwijd verzekerd

Of je nu in Nederland bent of aan de andere kant van de wereld, met een ANWB Mountainbike (ATB) verzekering ben je overal ter wereld goed verzekerd.

 

Vertrouwde ANWB-service

Je bent altijd zeker van de deskundige, vertrouwde service en schadeafhandeling van de ANWB. Wij regelen alles, zodat jij snel weer zorgeloos op pad kunt.

 

5% Ledenkorting

Als ANWB-lid ontvang je 5% ledenkorting bovenop de premie. Ben je nog geen lid? Je kan tijdens het afsluiten van de ATB verzekering direct lid worden.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.