Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Leden5%korting

ANWB Fietsverzekering

  • 3 jaar aankoopbedrag vergoed
  • Dekking voor nieuwe- en refurbished accu
  • Altijd verzekerd, waar je ook naartoe fietst
Premie berekenen 

Overzicht dekkingen ANWB Fietsverzekering

Welke dekkingen passen bij jou?

Met je ANWB Fietsverzekering ga je goed verzekerd het fietspad op. Je hebt de keuze uit verschillende basisdekkingen. Wil je ook verzekerd zijn voor pechhulp, verhaalsrechtbijstand of ongevallen? Sluit dan een aanvullende dekking af. Bekijk alle basisdekkingen en aanvullende dekkingen voor je fietsverzekering en kies zelf wat het beste bij jou past.

Basisdekkingen

Dekking diefstal 

Met deze dekking ben je 3 jaar lang volledig verzekerd tegen diefstal en verlies. Als je fiets gestolen wordt, krijg je het aankoopbedrag terug.

Dekking schade 

Wij vergoeden de kosten als jouw fiets beschadigd is, bijvoorbeeld door een aanrijding of val. Ook schade aan nieuwe en refurbished accu's valt onder deze dekking.

Combinatie dekking diefstal en schade 

Combineer de dekkingen diefstal en schade voor een compleet verzekeringspakket. Lees meer over deze combinatie.

Aanvullende dekkingen

Ongevallen 
Met deze dekking bij je ANWB Fietsverzekering heb je recht op een uitkering, wanneer je blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval met je fiets.
Pechhulp 
Pech met je fiets? Met de dekking pechhulp komen wij hem repareren. En als dat niet lukt, brengen we je naar een fietsenmaker, of naar huis.
Verhaalsrechtsbijstand 
Heb je schade aan jouw fiets door een verkeersongeval? Dan helpen wij je om de kosten te verhalen op degene die de schade heeft veroorzaakt.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.