E-bike verzekeringen
Nu 15% korting

E-bike verzekeringen

  • Met de Blijven Fietsen Fietsverzekering kun je altijd op je fiets rekenen
Meer over de Blijven Fietsen Fietsverzekering

E-bike verzekering

Jouw e-bike voordelig verzekeren bij de ANWB

Met de ANWB Fietsverzekeringen verzeker je zowel nieuwe als tweedehands e-bikes. Zo ben je het hele jaar goed en voordelig verzekerd als je e-bike wordt gestolen. Zowel uit je eigen schuurtje als op straat. En met de Blijven Fietsen Fietsverzekering ben je met behulp van de track&trace slim verzekerd tegen diefstal en profiteer je bovendien van 24/7 pechhulp. Nu met 15% introductiekorting! Lees hier de voorwaarden.

Onze e-bike verzekeringen zijn één van de voordeligste van Nederland. Met extra gunstige premies voor elektrische fietsen!

Online afsluiten binnen 5 minuten

Wil jij een ANWB E-bike verzekering afsluiten? Dat kan online heel gemakkelijk in 4 eenvoudige stappen, de bevestiging zit direct in je mail. Je hebt na het afsluiten altijd 14 dagen bedenktijd. Daarnaast kun je bij de ANWB rekenen op uitstekende service.

Bereken je premie voor een aflopende verzekering

Bereken je premie voor de doorlopende Blijven Fietsen Fietsverzekering

High speed e-bike verzekeren

High speed e-bike verzekeren

Bij de ANWB stel je zelf jouw verzekering voor je high speed e-bike samen. De ANWB High Speed E-bikeverzekering bied je de keuze uit 4 dekkingen. De high speed e-bikes vallen onder de categorie bromfietsen. Sluit je dan ook een ANWB Bromfietsverzekering af?

Dekking

Dekking

Met de fietsverzekering van de ANWB heb je altijd de juiste dekking. De ANWB Fietsverzekering biedt de keuze uit twee dekkingen: Basis en Compleet. Natuurlijk kun je de accessoires van jouw fiets ook meeverzekeren.

Voorwaarden

Voorwaarden

Het gemak van de ANWB Fietsverzekering zie je terug in de polisvoorwaarden. Je leest er onder meer wat verzekerd is, hoe wij eventuele schade aan je fiets vaststellen, wanneer wij betalen enzovoorts.