Naar artikel

Gratis montage track&trace-zender

Niets zo vervelend als een gestolen fiets. Met de track&trace-zender kunnen wij jouw gestolen fiets weer opsporen. Zo ben je de fietsendief echt te slim af. Maak hier een afspraak met onze installatiepartner voor het monteren van de zender op je fiets.

Maak een afspraak

Je hebt gekozen voor onze Blijven Fietsen Fietsverzekering. Daarom wordt er op je fiets een track&trace-zender bevestigd. De monteur neemt de zender mee en plaatst deze, in overleg, op jouw fiets. Om gebruik te maken van deze verzekering heb je een app nodig. Download daarom alvast de “ANWB Eropuit app”. Alleen met de track&trace-zender en de app profiteer je van de voordelen van deze verzekering en kun je diefstal gemakkelijk en snel melden via de app.

Maak nu een afspraak met een monteur via onze partner Fris Nederland.

Het is erg druk. Daarom kan het even duren voordat er een tijdvak beschikbaar is om de zender op je fiets te laten monteren. Maak wel een afspraak. In de tussentijd ben je gewoon goed verzekerd. 

 

Hoe het werkt

 

1. Afspraak maken

Nadat je de verzekering hebt afgesloten maak je online een afspraak. De monteur neemt de zender mee en plaatst deze, in overleg, op jouw fiets.

 

2. Download de ANWB Eropuit app

Download de ANWB Eropuit app en log in met je ANWB-account. Het duurt ongeveer vijf werkdagen voordat je de verzekering terugziet in de app. In de tussentijd ben je natuurlijk wel gewoon goed verzekerd.

 

3. Diefstal melden

Fiets gestolen? Met één druk op de knop in de app maak je melding van de diefstal. Een opsporingsteam gaat dan op zoek naar jouw fiets. In veel gevallen heb jij je eigen fiets binnen 48 uur weer terug.

Veelgestelde vragen