Maak een afspraak

Maak een afspraak

Let op: door drukte is de wachttijd voor de montage langer dan normaal.

Afspraak maken

Gratis montage track&trace-zender

Door drukte is de wachttijd voor de montage langer dan normaal

Niets zo vervelend als een gestolen fiets. Met de track&trace-zender kunnen wij jouw gestolen fiets weer opsporen. Zo ben je de fietsendief echt te slim af. Maak hier een afspraak met onze installatiepartner RoamlerTech voor het monteren van de zender op je fiets.

Je hebt gekozen voor onze Blijven Fietsen Fietsverzekering. Daarom wordt er op je fiets een track&trace-zender bevestigd. De zender krijg je van ons toegestuurd per post. Vervolgens komt er een monteur bij je langs om de zender op je fiets te plaatsen. Naast de zender wordt er ook een preventiesticker op de fiets geplakt. Na het afsluiten ben je natuurlijk direct verzekerd, maar met de aansluiting van je track&trace profiteer je van alle voordelen van de Blijven Fietsen Fietsverzekering.

Maak nu een afspraak met een monteur via onze partner RoamlerTech.

Let op:
Door drukte is de wachttijd voor de montage van de track&trace-zender langer dan normaal. Het is daarom niet altijd mogelijk om de track&trace-zender binnen twee weken na ingangsdatum van de verzekering te plaatsen. Maak je hierover geen zorgen, je bent uiteraard gewoon goed verzekerd tegen diefstal en schade.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Dit kun je zelf niet constateren. ANWB krijgt hier een melding van en informeert jou hierover.

Ja, het is een preventiesticker en deze moet ter voorkoming van diefstal op de fiets geplakt worden.

Achter of op het slot, op een vlakke ondergrond. Dit is de beste plek voor het signaal. Andere plekken hebben we ook getest, maar hier is het signaal zwakker.

Gemiddeld gaat de batterij 6 jaar mee.

Nee. Als je verzekering na 6 jaar nog loopt, dan krijg je een nieuwe zender. Je ontvangt hierover bericht van de ANWB.

Nee, we gebruiken het signaal niet om jou te volgen. Alleen bij melding van diefstal gebruiken we het signaal om jouw fiets te traceren en zo snel mogelijk op te sporen. 

Alleen de laatste 2 locaties worden vastgelegd.

Nee, alleen als de zender niet meer functioneert wordt deze vervangen.