Maak een afspraak

Maak een afspraak

Je hebt een Blijven Fietsen Fietsverzekering afgesloten. Maak hier een afspraak met onze installatiepartner Fris Nederland.

Plan je afspraak

Gratis montage track&trace-zender

Maak nu een afspraak

Niets zo vervelend als een gestolen fiets. Met de track&trace-zender kunnen wij jouw gestolen fiets weer opsporen. Zo ben je de fietsendief echt te slim af. Maak hier een afspraak met onze installatiepartner voor het monteren van de zender op je fiets.

Je hebt gekozen voor onze Blijven Fietsen Fietsverzekering. Daarom wordt er op je fiets een track&trace-zender bevestigd. De monteur neemt de zender mee en plaatst deze, in overleg, op jouw fiets. Om gebruik te maken van deze verzekering heb je een app nodig. Download daarom alvast de “ANWB Eropuit app”. Alleen met de track&trace-zender en de app profiteer je van de voordelen van deze verzekering en kun je diefstal gemakkelijk en snel melden via de app.

Maak nu een afspraak met een monteur via onze partner Fris Nederland.

Veelgestelde vragen

Dit kun je zelf niet constateren. ANWB krijgt hier een melding van en informeert jou hierover.

Na het afsluiten van de verzekering ontvang je een e-mail om een afspraak te maken. Een monteur komt langs met de zender. In overleg met de monteur wordt deze op een vlakke ondergrond van jouw fiets geplaatst. Dit is de beste plek voor het signaal. De zender wordt met speciale, industriële, lijm bevestigd.  

Nee. Als je verzekering na 6 jaar nog loopt, dan krijg je een nieuwe zender. Je ontvangt hierover bericht van de ANWB.

We gebruiken het signaal niet om jou te volgen. Alleen bij melding van diefstal gebruiken we het signaal om jouw fiets te traceren en zo snel mogelijk op te sporen.