Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een vakantiehuis via Interhome

Je eigen vakantiehuis in Zweden. Natuurlijk met ANWB-ledenvoordeel.

Bekijk het aanbod 

Genieten van ongerepte natuur in een vakantiehuis in Zweden

Verstopt in de oerbossen en langs fonkelende meren liggen de vakantiehuizen in Zweden. Het Scandinavische land telt ruim 15.000 beschermde natuurgebieden waar je eindeloos wandelt en fietst. In Zweeds-Lapland speur je naar het noorderlicht. Liever iets cultureels? Bezoek dan Stockholm of Göteborg.

Vakantiehuizen met voordeel bij Interhome

Boek een vakantiehuis bij Interhome en profiteer van ANWB-ledenvoordeel. Bij Interhome heb je ruime keuze uit 35.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen. Je ontvangt bij je boeking een ANWB-cadeaukaart ter waarde van € 15,- en een cadeaubon voor een eco-fotoboek ter waarde van €37,99.

Vakantiehuizen per regio

Vakantiehuizen Noord-Zweden 

Bij de ANWB heb je ruime keuze uit diverse vakantiehuizen in Noord-Zweden. Bekijk het online aanbod.

Vakantiehuis Zuid-Zweden 
Bij de ANWB heb je ruime keuze uit diverse vakantiehuizen in Zuid-Zweden. Bekijk het online aanbod.
Vakantiehuizen Småland 

Bij de ANWB heb je ruime keuze uit diverse vakantiehuizen in Småland. Bekijk het online aanbod.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.


Vakantiehuis Zweden in het klein

Als je voor het eerst verblijft in een vakantiehuis in Zweden is de provincie Dalarna een aanrader. Door het schilderachtige landschap van bergen, bossen, meren en de typisch rode huisjes is dit Zweden in het klein. In het Siljanmeer kun je zwemmen, vissen en kajakken. Rond het meer ligt een aantal mooie plaatsen. Zo heeft Rättvik een van de langste pieren ter wereld, de 628 meter lange pier Långbryggan. Dalarna is ook een kunstzinnige provincie. Een van de belangrijkste kunstvormen is kurbits, een sierlijke, vaak op bloemen gebaseerde schilderstijl uit de 18e eeuw. Dit schilderwerk siert vaak de met de hand gesneden Zweedse klassieke Dalahäst (Dalapaard). In het dorp Nusnäs breng je een bezoek aan de werkplaats waar deze paarden al sinds het begin van de 20e eeuw worden vervaardigd.

Vakantiehuis Zweden voor stedentrip Stockholm

Een vakantiehuis in Zweden is een fijn startpunt voor een stedentrip in Stockholm. De hoofdstad ligt op veertien eilanden en wordt daarom ook wel Venetië van het noorden genoemd. Het oude stadscentrum Gamla Stan kenmerkt zich door met kinderkopjes geplaveide straten en gekleurde huizen. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de koninklijke paleizen, het stadhuis in nationaal-romantische stijl en het openluchtmuseum Skansen, waar je een inkijkje krijgt in het leven in Zweden in vroegere tijden. Buiten Stockholm zoek je op een van de dertig eilanden van de archipel van Stockholm de rust op. Op Utö zijn tal van fiets- en wandelroutes en bezoek je de oudste ijzermijnen van Zweden, die dateren uit het begin van de 12e eeuw.