Zweden

Rondreis Zweden

Pippi Langkous liet het al zien: rondreizen door Zweden is fantastisch. Er zijn veel pret- en dierenparken, volop natuurlijke speelruimte, prachtige landschappen, schilderachtige dorpjes en prachtige steden. Reis rond langs de vele meren, fjorden, Nationale Parken en watervallen van Zweden. Een rondreis door Zweden maken, is puur genieten.

Rondreis Zweden

Wanneer je een rondreis door Zweden maakt kom je overal groen tegen, want Zweden heeft zoveel natuur, dat de hoofdstad Stockholm zelfs voor een derde uit water, een derde uit groen en een derde uit stad bestaat. Duik tijdens je rondreis door Zweden in de wereld van Astrid Lindgren of ga naar een van de vele andere pretparken. In Zweden kun je elanden en beren spotten, wandelpaden volgen langs adembenemende landschappen, zwemmen of vissen.

Een rondreis door Zweden kiezen

Reis rond door zonnig Zweden langs de eilandjes, fjorden en rotsen van de scherenkust. Je kan kanoën in meren, wandelen of lekker liggen op de fijne zandstrandjes. Er zijn ook rondreizen door Zweden, speciaal afgestemd op kinderen. Spot elanden in het Virum älgpark of bewonder het koninklijke oorlogsschip Vasa. Tijdens deze rondreis verblijf je ook in de hoofdstad van Zweden: Stockholm. Ook in Vimmerby kom je onder andere Pippi Langkous, Ronja de Roversdochter, Karlsson van het Dak en de gebroeders Leeuwenhart tegen in de Wereld van Astrid Lindgren. Je kunt je reis ook combineren met andere Scandinavische landen. De combi-rondreis door Zweden en Denemarken is een aanrader! Je bezoekt glasblazerijen en plaatsen waar Zweeds keramiek wordt vervaardigd. Je komt langs de designstad Malmö en slaapt in designhotels. Als afsluiting bezoek je Kopenhagen, een bijzondere en veelzijdige stad. Natuurliefhebbers kunnen een rondreis van kust tot kust door Zweden maken. Tijdens deze rondreis door Zweden kom je langs twee scherenkusten, het grootste meer van Zweden, schilderachtige vissersdorpjes en de twee grote steden Stockholm en Göteborg.

Bekijk de rondreizen van onze reisdochters

Lees meer over een rondreis Zweden

Bezienswaardigheden Stockholm

Bezienswaardigheden Stockholm

Ga je naar Stockholm, dan zijn dit dé bezienswaardigheden die je eigenlijk niet mag overslaan...

Top 10 Göteborg

Top 10 Göteborg

Göteborg is een intieme en veelzijdige stad. Van natuur tot cultuur en van heden tot verleden: er valt genoeg te ontdekken.

13- of 14-daagse familierondreis Zweden va 189,-

13- of 14-daagse familierondreis Zweden va 189,-

  • Vele activiteiten zoals vissen, wandelen, kanoën en elanden spotten
  • Logeren in een heuse Zweedse stuga
  • Inclusief bootovertochten o.b.v. binnenhut

 

Bekijk deze Pharos-aanbieding