Autovakantie Zweden

Ben je je aan het oriënteren op een autovakantie naar Zweden? Verzeker jezelf van de beste plek en boek je autovakantie naar Zweden via anwb.nl. Ga je voor een goed geregelde vakantie dan is Zweden, als een van de rijkste landen ter wereld, een goede optie. In Zweden is alles namelijk goed geregeld en sta je niet vaak voor verrassingen

Waarom een autovakantie naar Zweden?

Zweden is een groot gebied. Het land is ongeveer 12 keer zo groot als Nederland en heeft maar liefst 9 miljoen inwoners. Vele stukken natuur zijn ongerept en zijn niet bewoond, dit betekent dat je dus gemakkelijk de stilte kan opzoeken. Daarnaast is Zweden erg groen, dit komt door het vele water. Zweden kent namelijk zo’n 96.000 meren. Voor rust en ruimte zit je in Zweden dus altijd goed.

Velen denken bij het horen van Zweden aan Ikea. Dit is niet gek, want in Zweden is design en sfeer erg belangrijk. Je ziet in Zweden veel verschillende winkelketens gespecialiseerd in wooninrichtring, deze draaien goed in Zweden. De gekleurde houten huisjes van Zweden zijn altijd sierlijk en sfeervol ingericht naar eigen stijl. Maar niet alleen de huizen zijn sfeervol in Zweden, in Zweden heerst ook een bepaalde gemoedelijke, knusse sfeer. Mensen in Zweden zijn vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Ga je op reis naar Zweden vergeet dan niet de stad Stockholm te bezoeken. Deze stad is gebouwd op 14 eilanden die zijn verbonden door bruggen. De stad heeft een wat middeleeuws karakter en kent een uitgebreid kunst- en cultuuraanbod.    

Een autovakantie naar Zweden met ANWB Ledenreizen

Boek je autoreis naar Zweden bij ANWB Ledenreizen. Exclusief aanbod en hoe langer lid, hoe meer gratis extra's! Bekijk onze aanbiedingen en boek direct online.

Zoek een autovakantie in Zweden

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan ook eens de autovakanties naar Zweden van onze reisdochter Pharos Reizen.

Ook handig: pechhulp Europa

Als je met de auto op vakantie gaat, is het laatste wat je wilt natuurlijk met pech langs de weg komen staan. Maar als het dan toch gebeurt, kun je beter goed voorbereid zijn. Bekijk de mogelijkheden van pechhulp Europa.

Wegenwacht Europa Service