Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

Geniet van een ontspannen zonvakantie in Thailand

Na circa 12 uur vliegen stap je uit in het veelzijdige Thailand. In het Land van de Glimlach maak je kennis met de gastvrije bevolking, overweldigend natuurschoon en een indrukwekkende cultuur. Bezoek de bruisende hoofdstad Bangkok per tuktuk, kom alles te weten over de vele boeddhistische tempels of geniet in het zuiden van Thailand op de parelwitte zandstranden van de vele bountyeilanden.

Op zoek naar wat anders?

De mooiste bezienswaardigheden van Thailand 

Bewonder de met bladgoud bedekte tempel in Chiang Mai, peddel over het Cheow Lan-meer en feest mee met Thais Nieuwjaar.

Auto huren op vakantie

Huur een auto op je vakantiebestemming met extra voordeel als ANWB-lid. Via de ANWB mag je bij Sunny Cars gratis wijzigen en annuleren tot 4 uur voor vertrek. Zo kan je zorgeloos met een huurauto op pad.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Ontspannen op het eiland Koh Chang

In de Golf van Thailand liggen talrijke bountyeilanden waar je geniet van een zonvakantie in Thailand. Bezoek bijvoorbeeld het bijzondere eiland Koh Chang. Het eiland is bergachtig en beschikt over veel jungle in het binnenland. Verder zijn er schitterende stranden, zoals Lonely Beach. Maak op het eiland een jungletocht of bezoek een olifantenkamp.

De beroemde Samui Archipel met Koh Samui, Koh Tao en Koh Phangan

De bekendste eilanden waar je een ideale zonvakantie in Thailand doorbrengt? Die bevinden zich in de Samui Archipel, namelijk Koh Samui, Koh Tao en Koh Phangan. Het meest ontwikkelde eiland is Koh Samui. Hier vind je veel luxehotels met adembenemende stranden en een schitterende onderwaterwereld voor duikers en snorkelaars. Ook zijn er talrijke boeddhistische tempels en het prachtige marinepark Ang Tong. Koh Tao is het kleinste eiland van de drie, en is een heus duikersparadijs. Koh Phangan staat bekend om het bruisende nachtleven. Er zijn echter ook rustige stranden te vinden, zoals Bottle Beach met yogaretraites.

Ontdek Krabi in het zuiden

Een andere schitterende locatie voor een zonvakantie in Thailand is Krabi. Deze schilderachtige plaats beschikt aan de ene kant over de tropische jungle en aan de andere kant over een prachtige baai. Voor de kust doemen fascinerende rotsformaties en bountyeilanden op uit zee en kijk je uit op de felgekleurde vissersboten. De stranden van Krabi worden dan ook wel tot de mooiste van heel Thailand gerekend.