Vakantie Bangkok

Bangkok is de grootste stad van Thailand en een erg indrukwekkende metropool. Voor elk type toerist heeft Bangkok iets te bieden. Van luxe resorts tot de leukste hostels en van een schitterende skyline tot gezellige, kleine Thaise steegjes. Ga je naar Thailand, wissel je dagen op een tropisch eiland dan af met een paar dagen vakantie Bangkok. Waarom? Wij leggen het je uit...

Typerend voor Bangkok is de drijvende markt, het Koninklijk Paleis, de schitterende tempels van de Gouden Boeddha, de Emerald Boeddha, de Wat Arun en nog veel meer. Tijdens een stop in Bangkok verveel je je nooit. Bangkok is een stad en een ervaring die je niet snel meer zult vergeten.

Vakantie Bangkok: het stadsbeeld

In Bangkok word je omringd door verschillende werelden. Wat dacht je van het historische centrum op het eiland Rattanakosin? Je vindt hier enkele grote toeristische trekpleisters zoals het Koninklijk paleis en de Wat Pho. Ook vind je hier het woonpaleis van de huidige koning, Bhumibol. In tegenstelling tot het historische district vind je in Bangkok ook veel wolkenkrabbers en luxe in de zakendistricten. In Bang Rak en Sathon begeef je je in een moderne wereld met torenhoge gebouwen en een moderne omgeving. Zo vind je in Bangkok maar liefst 117 wolkenkrabbers die hoger zijn dan 100 meter.

Bangkok verkennen, wat mag je niet missen?

Als je voor bijvoorbeeld een rondreis Thailand kiest ben je ervan verzekerd dat je de hoogtepunten van Bangkok aandoet. Het zijn bezienswaardigheden met met een verhaal. Bij al deze schitterende plekken vind je een rijke historie. Om je alvast in de sfeer te brengen, hebben de makers van REIZEN Magazine een overzicht gemaakt van dé 16 dingen die je moet doen in Bangkok. Of bekijk ons aanbod rondreizen Thailand om te zien waar de verschillende reizen Thailand langs gaan. 

Rondreizen Thailand boeken bij ANWB ledenreizen

Kun je na het lezen van dit artikel niet wachten om Thailand met eigen ogen te zien? Boek je rondreis  bij de ANWB, veilig, vertrouwd en met veel extra's voor leden! Je boekt je reis direct bij ANWB ledenreizen. Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk alle rondreizen naar Thailand

Bekijk ook de rondreizen van onze partners

Rondreizen door Thailand van FOX