Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Alles voor je vakantie naar Thailand

Start hier met de reisvoorbereiding voor je vakantie naar Thailand. Ontdek of inentingen verplicht zijn en hoe het zit met betalen. In Thailand vind je veel eilanden, zoals Phuket waar je goed kunt duiken. Chiang Mai ligt in het noorden waar je Doi Inthanon National Park vindt met de hoogste berg van het land: The Roof of Thailand. Boek een meerdaagse rondreis van noord naar zuid die je langs alle hoogtepunten brengt. Hier vind je alles voor jouw vakantie naar Thailand.

Actievoorwaarden ANWB Verre Vakantiedeals

Zien en doen in Thailand

De mooiste bezienswaardigheden van Thailand 
Bewonder de met bladgoud bedekte tempel in Chiang Mai, peddel over het Cheow Lan-meer en feest mee met Thais Nieuwjaar.
De mooiste bezienswaardigheden van Bangkok 
Bangkok is een wervelende bestemming in het ‘land van de glimlach’. Bezoek het traditionele Thaise huis van Amerikaan James Thompson en stap op de fiets over de groene long Bang Krachao Island.
De 6 mooiste eilanden in Thailand 
In Thailand vind je veel exotische eilanden. De ongerepte natuur, de wittestranden, de doorzichtige zee. Wij zetten de mooiste eiland van Thailand op een rij.

Speciaal voor jou geselecteerd

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Nu het eerste jaar 50% korting op de Gold Card.

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Vakantie in Thailand, rondreis én strand

Op vakantie in Thailand wacht een reis langs prachtige tempels, uitgestrekte rijstvelden en witte bountystranden. Stort je in het bruisende Bangkok, ervaar authentiek Thailand in Chiang Mai en bezoek kleurrijke tempels in Ayutthaya.

Reisvoorbereiding voor Thailand

Bereid je reis goed voor. Controleer bijvoorbeeld of je voor jouw reis naar Thailand een visum nodig hebt. Bij aankomst vraagt de douane mogelijk om een reisschema of doorreistickets, een vaccinatiebewijs tegen gele koorts en een bewijs van voldoende financiële middelen. Je mag in Thailand alleen autorijden met een internationaal rijbewijs.

Mysterieuze tempels

Een vakantie in Thailand begint in het levendige Bangkok, vol indrukwekkende tempels zoals de imposante Wat Pho, met het grootste Boeddhabeeld ter wereld. Wat Arun is prachtig gelegen aan de rivier. Ook het Koninklijk Paleis met de Wat Phra Kaew mag je niet missen. Ten noorden van Bangkok bezoek je Ayutthaya met zijn talloze oude tempels en paleizen. In Chiang Mai krijg je een indruk van het authentieke Thailand.

Reisaanbod voor Thailand

Rondreizen in Thailand zijn er in allerlei soorten en maten. Bijvoorbeeld groepsreizen met een uitgebreid excursieprogramma. Deze vakanties zijn makkelijk uit te breiden met een paar dagen aan een idyllisch strand om na te genieten. Ontdek je liever zelf Thailand? Er zijn diverse privéreizen inclusief chauffeur en bijzondere accommodaties. Avontuurlijke gezinnen kiezen voor een rondreis met een fijne combinatie van spannende jungles en paradijselijke stranden.