Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
.
.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.

5-daagse fietsrondreis Friesland - Langs de Friese Hanzesteden

Neem een duik in de bijzondere geschiedenis van de Hanze en geniet van de monumentale gebouwen, het landschap, de folklore, diverse musea, gezellige terrasjes en nog veel meer tijdens je actieve vakantie in Friesland.
  • fietsreis met bagagevervoer / niveau 1
  • verblijf in kleinschalige hotels
  • verken onder meer de Friese plaatsen Stavoren, Sneek en Bolsward

Jouw reis

Friesland is dé waterprovincie van Nederland, met haar vele meren, sloten, plassen en zelfs de zee. Geen wonder dat deze streek vier nationale parken kent. 

Je fietst onder meer langs het IJsselmeer, watergebied de Fluezen en het Vrouwtje van Stavoren. Ook brengt de route je naar het Sneekermeer en kom je langs het Kameleondorp; Terherne.

Deze fietsvakantie is geschikt voor iedereen met een goede basisconditie. Je fietst bij deze reis over vlakke fietspaden en soms een stukje weg. Een fiets (electrische) huur je gemakkelijk bij.  

Je verblijft in…
Tijdens deze fietsrondreis verblijf je in speciaal geselecteerde middenklasse driesterrenhotels/appartement in Hindeloopen en Sneek. Aan de hand van de uitgebreide Nederlandstalige dag-tot-dagbeschrijving vind je eenvoudig de route. Bij de reisbescheiden ontvang je de namen van de hotels die voor je geboekt zijn. Onder de tab Verblijf vind je een selectie van voorbeeldhotels waar je mogelijk verblijft.

Ongeveer zeven dagen voor vertrek ontvang je bij de reisbescheiden de hotellijst met de hotels die voor je zijn gereserveerd. Het is niet mogelijk om je voorkeur voor een hotel vooraf door te geven.

Het bagagevervoer van hotel naar hotel is al voor je geregeld. 

In alle hotels verblijf je op basis van logies en ontbijt.

Bijzondere ervaringen
• fietsen door de Hanzesteden Bolsward en Stavoren
• het Kameleondorp, een attractiepark dat geheel gewijd is aan de jeugdboekenserie De Kameleon
• het Schaatsmuseum in Hindeloopen
• Sneek, de watersportstad van Friesland

Verlengen
Het is niet mogelijk deze reis te verlengen.