Deze site ondersteunt de browser Internet Explorer niet meer. Wij raden aan om Microsoft Edge of Chrome te gebruiken.

Naar artikel

Geniet van een luxueuze vakantie met hotelarrangementen in Nederland

Een verzorgd weekendje weg met zijn tweeën? Of er heerlijk tussenuit met het hele gezin? Met de talrijke hotelarrangementen in Nederland geniet je van een verzorgde vakantie in eigen land. Nederland is zo veelzijdig dat er altijd een vakantieplek is die bij jouw wensen past. Van heerlijk uitwaaien aan de Noordzeekust tot wandelen door de bossen van Drenthe of fietsen over de Limburgse heuvels.

Bekijk hier alle reizen in Nederland

Op zoek naar wat anders?

De mooiste bezienswaardigheden van Nederland

De mooiste bezienswaardigheden van Nederland

Wie gek is op prachtige natuurgebieden en historische dorpen hoeft niet ver van huis te zoeken.
Auto huren op vakantie

Auto huren op vakantie

Huur een auto op je vakantiebestemming met extra korting als ANWB-lid. Via de ANWB ontvang jij 10% ledenvoordeel bij Hertz en kun je zorgeloos met een huurauto op pad.

Welk type reis zoek je?

Speciaal voor jou geselecteerd

Al gepakt voor je vakantie?
Shop nu

Al gepakt voor je vakantie?

Shop hier alles voor je vakantie in eigen land en vertrek goed voorbereid van huis! Zo vergeet je niets.
Pechhulp in Nederland

Pechhulp in Nederland

Met Wegenwacht is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.
ANWB Reisverzekering
Nu10%korting

ANWB Reisverzekering

Met de doorlopende reisverzekering van de ANWB kun je erop vertrouwen dat alles écht goed geregeld is.
ANWB Creditcard
vanaf16.-per jaar

ANWB Creditcard

Vraag op tijd je ANWB Creditcard aan voor al je vakantie uitspattingen in eigen land. Zo ben je verzekerd van een heerlijke tijd!

Maak kennis met het bourgondische leven in Limburg

Met een van de hotelarrangementen in Nederland in het zuiden ontdek je het gezellige bourgondische leven van de Limburgers. Reserveer bijvoorbeeld een hotel in de provinciehoofdstad Maastricht en wandel door de sfeervolle binnenstad vol winkels en restaurants. Een aanrader is de imposante Sint-Servaasbasiliek met zijn fraaie beeldengang en prachtig aangelegde binnentuin. Winkelliefhebbers kijken hun ogen uit in het winkelcentrum Entre Deux. Na alle indrukken geniet je van een goed glas wijn op een terras aan het Vrijthof.

Wandelen in de natuur bij de Veluwe

Een van de meest populaire natuurgebieden om een hotelarrangement in Nederland te boeken, is bij het nationale park de Hoge Veluwe. Dit walhalla voor natuurliefhebbers bestaat uit uitgestrekte heidevelden, dichtbegroeide bossen en bijzondere stuwwallen. Vergeet niet je verrekijker mee te nemen om de Big Five van de Veluwe dichterbij te halen: de ree, het wilde zwijn, de vos, het edelhert en de Schotse hooglander. Breng ook een bezoek aan het natuurgebied Kootwijkerzand. Dit onderdeel van de Veluwe biedt plaats aan immense zandverstuivingen. Het weidse zandgebied heeft dezelfde kenmerken als een woestijn. Zo vinden er ook enorme temperatuurverschillen plaats: van 50 graden in de warme zomer tot -10 op een koude winternacht.

Lange strandwandelingen op de Waddeneilanden

Tijdens een hotelarrangement op de Waddeneilanden krijg je meteen een vakantiegevoel. Het unieke Waddengebied met zijn uitgestrekte stranden, bijzondere flora en fauna en gezellige dorpen staat zelfs op de Unesco-werelderfgoedlijst. Huur een fiets of trek stevige wandelschoenen aan en maak een lange tocht over de stranden en duinen van de eilanden. Onderweg kom je gegarandeerd een zeehond of bijzondere trekvogel tegen.