Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Wij stellen ons team graag aan je voor

Angelique Edeling

Accountmanager Groups & Incentives
 

Reizen is mijn passie! Al 18 jaar werk ik bij FOX/ANWB in verschillende functies en heb ik fantastische reizen mogen maken, zowel voor werk als privé. Mooie reizen maken is geweldig, maar je ervaringen delen met anderen is soms net zo fantastisch! Wat is er dan leuker om van je passie je werk te maken?!

Afgelopen 8 jaar houd ik me binnen FOX/ANWB bezig met het organiseren van groepsreizen op maat. Wat ik het leukste vind? Het organiseren, de veelzijdigheid van onze bestemmingen en projecten, het persoonlijke contact met klanten, het team en vooral de positieve reacties van blije klanten. Daar doen we het voor! Samen met de klant een onvergetelijke reis samenstellen, mensen de wereld laten zien, proeven en vooral beleven en nét dat beetje extra doen voor een waardevolle herinnering!

Interesses na het werk
Thuis ben ik de trotse moeder van Daan en Lieke en gaat het plannen/organiseren dus gewoon door! Geen dag is hetzelfde. Daarnaast vind je me regelmatig op de tennisbaan, sta ik graag op de ski’s, ben ik gek op lekker eten en borrelen met vrienden en uiteraard reis ik heel graag!

Mijn favoriete bestemmingen? 
Eigenlijk heeft elk land wel íets bijzonders. Maar als ik écht moet kiezen:

  • Strand: Curaçao en Griekenland
  • Cultuur: Thailand en Sri Lanka
  • Natuur: Noorwegen 
  • Flora en Fauna: Costa Rica
  • Wintersport: Oostenrijk

Wat is de meest bijzondere reis die je ooit hebt geboekt voor een klant?
De wensen zijn voor iedere reiziger weer anders en voor hem/haar is de reis altijd speciaal. De meeste bijzondere en dierbare reis die ik mocht boeken was voor een gezin dat met elkaar een laatste reis maakte naar Tanzania.

Mijn ultieme reistip
Waag je af en toe buiten de gebaande toeristische paden en geniet van al het (vaak heerlijke) lokale eten en drinken. De smaken zijn overal zo anders!

Berty Beukema

Accountmanager Groups & Incentives

Ik heb een brede ervaring in het toerisme. In het reisbureau aan de balie begonnen, daarna als manager. In die tijd organiseerde ik al jubileumreizen en personeelsreizen voor bedrijven. Uiteindelijk heb ik ook fanreizen voor artiesten mogen verzorgen. Tot wel 900 man vliegen en cruisen. En dat is toch wel mijn passie: het organiseren van groepsreizen op maat voor een eigen gezelschap. 

Ik vind het contact met de klant heel belangrijk en waardevol. Bij iedere groep is er een grote diversiteit aan wensen. Daar zoek ik samen met de klant balans in. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met de vele details die daarbij komen kijken. Het is een uitdaging om van elke reis iets bijzonders te maken en om net iets meer te geven dan de klant verwacht. Ik ben pas tevreden als de klant achteraf zegt: dat was een ervaring voor het leven!

Interesses na het werk
Ik speel piano en ik tennis graag. En ik bezoek graag films, concerten of theater. Ik houd van lekker eten en drinken en dat komt goed uit want mijn man houdt van koken… Mijn grootste hobby blijft natuurlijk reizen… Daarnaast vraagt het gezin aandacht en doe ik vrijwilligerswerk voor vluchtelingen. 

Welke landen mij het meest aanspreken? 

  • Binnen Europa kun je mij heel blij maken met een reis naar Italië of één van de heerlijke Griekse eilanden. De rijke cultuur van beide bestemmingen en de ontspannen sfeer spreken me erg aan. En dan dat heerlijke zonnetje. 
  • Buiten Europa reis ik graag naar Azië vanwege de gastvrijheid, de mooie tradities en het heerlijke eten. De laatste reis die kant op ging naar Vietnam en Cambodja, maar we waren ook al in Maleisië, Indonesië, Sri Lanka, Thailand en China.

Wat is de meest bijzondere reis die je ooit hebt geboekt voor een klant?
Ik vond de jubileumreis voor de Vereniging  “Vrienden van Blijdorp” wel heel bijzonder. Deze dierenvrienden kozen voor een reis naar Singapore, Maleisië en Borneo. Ze maakten een nachtsafari en bezochten o.a. diverse dieren- en vogelparken, het Kuala Kandah Olifanten rehabilitatie centrum, de neusapen in het Bako National Park en de Orang Oetans in het Semengah Natuur reservaat. 

Mijn ultieme reistip
Laat je inspireren door een van de vele groepsrondreizen op onze website. Zowel binnen als buiten Europa. Heb je iets gezien? We passen de reis graag naar wens aan voor jouw specifieke gezelschap.

Speciaal voor jou geselecteerd

Nu10%korting
Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Nu het eerste jaar 50% korting op de Gold Card.