Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Lelystad

Volg autorijles op een manier die bij je past

Altijd al je rijbewijs willen halen? Dit kan gerealiseerd worden bij de ANWB Rijschool in Lelystad. Bij deze rijschool worden de rijlessen in Lelystad helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Zo kun je de keuze maken voor een tiendaagse cursus, maar het is ook mogelijk om rijlessen in je eigen tempo te volgen.

De lesmethode van de ANWB

Een proefles maakt onderdeel uit van de unieke lesmethode van de ANWB. Deze les duurt 1,5 uur en hierbinnen ga je 60 minuten met de auto op pad met de rijinstructeur. Tijdens deze les wordt duidelijk hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt voordat je examen kunt gaan doen. Na deze les en de evaluatie weet je wel lespakket het beste bij jou en je budget past. Als je 16,5 jaar of ouder bent, kunnen we de lessen direct plannen!

Hoe ziet een les bij de ANWB eruit?

Een uniek praktijkinstructieboek zorgt ervoor dat je extra kennis kunt opdoen die je kunt toepassen in de praktijk. Elke les gaat van start met het bepalen van een aantal lesdoelen door de rijinstructeur. Deze doelen worden geëvalueerd na elke les en je krijgt huiswerk mee voor de volgende rijles.

De lesduur

Een auto rijles duurt bij de ANWB standaard 60 minuten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lessen van 2 uur te boeken. Hierdoor ben je sneller klaar voor je rijexamen. Tijdens het rijden kom je in aanraking met complexe situaties in het verkeer. Denk maar eens aan de Rotonde Amersfoort bij de woonwijk Frankrijk. Door hier te oefenen ga je extra goed voorbereid je examen in. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Lees hier meer over de ervaringen van leerlingen bij de ANWB Rijschool in Lelystad:

Onno, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Zeer goed. Gevoel voor humor afgewisseld met duidelijke instructies. Laat je zelf veel ontdekken en vertellen waarom je dingen wel of niet doet."

Angelique:

"Ik ben zeer tevreden over de ANWB rijschool. Gevraagde informatie wordt zeer snel gegeven. De instructeur is erg relaxed en duidelijk in zijn uitleg."