Proefles autorijden

Krijg een persoonlijk advies

Het volgen van een proefles in de auto maakt deel uit van de unieke ANWB lesmethode die we hanteren bij de ANWB Rijschool in Lelystad. Hiermee kunnen we het lesplan echt persoonlijk maken en elke les afstemmen op jouw wensen en vaardigheden. Bovendien kun je er zo voor jezelf achter komen of onze autorijschool ook daadwerkelijk bij je past! Volg een proefles autorijden in Lelystad om onze rijschool te proberen.

Wil je graag weten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs? Kijk dan in de onderstaande indicatietabel.

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Je kunt direct je les inplannen als je 16,5 jaar of ouder bent. Blijf je rijlessen volgen bij de ANWB Rijschool? Dan krijg je zelfs de kosten van de deze les à €35,- terug!

Een persoonlijk lesadvies

Tijdens deze proefles van 1,5 uur kun je kennismaken met de rijinstructeur en onze unieke ANWB lesmethode. Buiten de kennismaking en evaluatie zul je 60 minuten gaan rijden in de auto waarna de rijinstructeur kan zien hoeveel lessen jij nodig hebt en welk pakket je nu het beste kunt kiezen. Kortom, een uitstekende manier om erachter te komen of onze aanpak bij jou past!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan