Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefles autorijden

Krijg een persoonlijk advies

Het volgen van een proefles in de auto maakt deel uit van de unieke ANWB lesmethode die we hanteren bij de ANWB Rijschool in Lelystad. Hiermee kunnen we het lesplan echt persoonlijk maken en elke les afstemmen op jouw wensen en vaardigheden. Bovendien kun je er zo voor jezelf achter komen of onze autorijschool ook daadwerkelijk bij je past! Volg een proefles autorijden in Lelystad om onze rijschool te proberen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Je kunt direct je les inplannen als je 16,5 jaar of ouder bent. Blijf je rijlessen volgen bij de ANWB Rijschool? Dan krijg je zelfs de kosten van de deze les à €35,- terug!

Een persoonlijk lesadvies

Tijdens deze proefles van 1,5 uur kun je kennismaken met de rijinstructeur en onze unieke ANWB lesmethode. Buiten de kennismaking en evaluatie zul je 60 minuten gaan rijden in de auto waarna de rijinstructeur kan zien hoeveel lessen jij nodig hebt en welk pakket je nu het beste kunt kiezen. Kortom, een uitstekende manier om erachter te komen of onze aanpak bij jou past!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!