Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Je aanhanger rijbewijs halen in Lelystad

Haal in één dag je aanhanger rijbewijs

Je kunt het BE rijbewijs op een effectieve manier halen bij de ANWB Rijschool in Lelystad. Hier kun je al in één dag je rijbewijs E achter B halen. Je dient wel rekening te houden met een eventuele wachttijd voor het praktijkexamen bij het CBR.

Wanneer is een aanhanger rijbewijs nodig?

Je hebt een E achter B rijbewijs nodig als je gaat rijden met een aanhanger die zwaarder is dan 750 kg (leeggewicht + laadvermogen) en de auto en aanhanger in totaal meer dan 3500 kg wegen. Wil je het BE rijbewijs halen, dan dien je tevens in het bezit te zijn van rijbewijs B.

De kosten van een aanhangwagen rijbewijs

Om het aanhanger rijbewijs te halen, hoef je alleen praktijklessen te volgen en het examen af te leggen. Een apart theorie examen is niet nodig.

Het is raadzaam een proefles te volgen als je geen ervaring hebt met het rijden met een aanhanger. Je niveau wordt daarin vastgesteld en er wordt gekeken of je in aanmerking komt voor de opleiding in één dag. Is dit niet het geval, dan wordt er een lespakket op maat voor jou samengesteld! Kortom, haal je aanhanger rijbewijs bij de ANWB in Lelystad.

Proefles/intest€ 59,-
Losse les€ 87,73
Dagopleiding incl. praktijkexamen€ 727,59


Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen€ 337,-

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1 uur.