Je aanhanger rijbewijs halen in Lelystad

Haal in één dag je aanhanger rijbewijs

Je hebt een E achter B rijbewijs nodig als je gaat rijden met een aanhanger die zwaarder is dan 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen) en de auto en aanhanger in totaal meer dan 3500 kilo zwaar zijn. Wil je het BE rijbewijs halen, dan zul je natuurlijk wel moeten beschikken over een geldig rijbewijs B.

Je kunt het BE rijbewijs op een effectieve manier halen bij de ANWB Rijschool in Lelystad. Hier kun je al in één dag je rijbewijs E achter B halen. Je dient wel rekening te houden met een eventuele wachttijd voor het praktijkexamen bij het CBR.

De voordelen van de ANWB

  • Een eendaagse opleiding is mogelijk
  • Beslis hoeveel lessen per week je wilt volgen
  • Zekerheid over de kosten

De kosten van een aanhangwagen rijbewijs

Om het aanhanger rijbewijs te halen, hoef je alleen praktijklessen te volgen en het examen af te leggen. Een apart theorie examen is niet nodig voor het behalen van het rijbewijs.

Het is raadzaam een proefles te volgen als je geen ervaring hebt met het rijden met een aanhanger. Je niveau wordt daarin vastgesteld en er wordt gekeken of je in aanmerking komt voor de opleiding in één dag. Is dit niet het geval, wordt er een lespakket op maat voor jou samengesteld! Kortom, haal je aanhanger rijbewijs bij de ANWB in Lelystad.

Als je al vaker met een aanhanger gereden hebt, dan is een proefles niet noodzakelijk en een eendaagse opleiding vaak al voldoende.

  • Kosten proefles/intest: € 72,50
  • Losse les: € 60,50
  • Kosten eendaagse opleiding inclusief praktijkexamen: € 585,00

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan