Oefenen voor je theorie examen

Krijg hulp bij je auto theorie examen in Lelystad

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het theorie examen voor de auto? De ANWB heeft een slimme methode bedacht die je kan helpen om optimaal te oefenen voor het theorie examen B. Het is gebruiksvriendelijk, toegankelijk en eenvoudig voor elke cursist! Dit is het Trefzeker Theorie pakket.

Eenvoudig aan de slag

Je kunt gemakkelijk aan de slag met onze producten. Het Trefzeker Theorie pakket bestaat uit de volgende producten:

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

De online examentraining stelt je in staat om op een effectieve manier te oefenen en je voor te bereiden op het komende auto theorie examen. Dankzij de 3D-animaties en ingesproken tekst worden verkeerssituaties levensecht uitgebeeld waardoor het leren een stuk gemakkelijker gaat. Verkeersborden oefenen gaat zo veel eenvoudiger! Verder kun je je auto theorie oefenen met een tiental oefenexamens. De online examentraining is volledig up-to-date en voldoet aan alle eisen van deze tijd.

Andere keuzemogelijkheden

Naast het Trefzeker Theorie pakket kun je ook een los boek aanschaffen en/of toegang krijgen tot de online examentraining. Net wat jij het meest prettig vindt!

Klassikaal oefenen in Lelystad

Je kunt natuurlijk ook de keuze maken om klassikaal te oefenen in Lelystad. Dit doe je door contact op te nemen met onze vestiging en te informeren naar de mogelijkheden. Je weet dan ook direct wat de prijzen en trainingstijden zijn. Wij helpen je graag hierbij!