Steden in Italië

Tips voor de leukste steden in Italië

Elke stad in Italië heeft iets bijzonders en is het bezoeken waard. Van beroemde steden, tot authentieke steden tot geheimzinnige steden; elke stad heeft wat. Maar wat is nou waar te zien en doen? Dit hebben wij voor jou uitgezocht! Ga op vakantie in Italië naar bijvoorbeeld Bari, Florence, Napels of Rome en ontdek de verschillende hoogtepunten van deze prachtige steden. Welke is jouw favoriet?

Snel naar

Bezienswaardigheden Rome | Onbekende UNESCO steden | Tol Italië

Bezienswaardigheden Florence

Bezienswaardigheden Florence

Ga je naar Florence? Dan mag je deze bezienswaardigheden en tips eigenlijk niet overslaan...

Bezienswaardigheden Bari

Bezienswaardigheden Bari

Bekijk hieronder alle bezienswaardigheden in en rondom de historische stad Bari, of lees een artikel waarin je Bari ontdekt. Een fijne reis!

Tips voor Bologna

Tips voor Bologna

Weetje: één op de vier mensen die je in Bologna op straat tegenkomt studeert. Maar wat mag je niet missen in Bologna en waar kun je lekker eten?

Arezzo - Toscane

Arezzo - Toscane

Acteren is de inwoners van Italië met de paplepel ingegoten. Vooral in het Arezzo (Toscane) lijkt iedereen een geboren acteur.

Bezienswaardigheden Genua

Bezienswaardigheden Genua

Genua leent zich niet voor een snelle blik. Wij somden acht dingen op die je niet mag missen en drie eettentjes waar je geweest moet zijn!

Bezienswaardigheden Milaan

Bezienswaardigheden Milaan

Milaan, Mekka van de mode en bruisende zakenstad én ideaal om te shoppen. Maar er is meer...We zetten de allermooiste bezienswaardigheden in Milaan voor je op een rij.

Bezienswaardigheden Napels

Bezienswaardigheden Napels

Kronkelige straatjes, lieflijke terrassen en bijzondere bezienswaardigheden staan garant voor een typisch Italië gevoel. Daar zit muziek in.

Tips voor Triëst

Tips voor Triëst

Triëst heeft een Italiaanse koffiecultuur. Lees dit artikel over de leukste koffiehuizen van Triëst en lees daarna hieronder drie tips over de stad.