ANWB Tankpas

ANWB Tankpas

  • Exclusief voor ANWB voor de Zaak leden
  • Tankkosten maandelijks op één factuur
  • Voor alle tankstations in NL
  • Ook voor elektrische/ plug-in hybride

ANWB Tankpas

De verrassend veelzijdige ANWB Tankpas

Met de ANWB Tankpas profiteer je - onderweg én op kantoor - van veel gemak en efficiency. Je stemt de functionaliteit van de kaart exact op jouw wensen af. De ANWB Tankpas is een onderdeel van ANWB voor de Zaak, en alleen te verkrijgen in combinatie met een ANWB voor de Zaak-lidmaatschap.

Tankpas met landelijke dekking: álle tankstations in Nederland!

De ANWB Tankpas is niet ketengebonden. Je kunt dus altijd tanken bij het station van jouw keuze.

Maandelijks op één verzamelfactuur

Geen losse tankbonnen meer! Veel gemak bij het op orde houden van je eigen administratie en het terugvorderen van de BTW. Alle tankkosten ontvang je samen op één overzichtelijke maandfactuur, ook als je meerdere passen heeft. Voor je jaarlijkse paskosten ontvang je een jaarfactuur.

Stroomladen voor elektrische en hybride voertuigen

Bij alle openbare laadpunten in NL en België kunt je je auto opladen. Uiteraard werkt snelladen en koppeling met thuis laden ook gewoon.  

Online inzicht in alle mobiliteitskosten

Via Mijn ANWB Tankpas heb je inzicht in het rij- en tankgedrag en de besparingsmogelijkheden, zowel per kenteken als voor het totale wagenpark.

Bekijk de tarieven

Kosten tankpas snel terug verdiend

Géén tankbonnen meer bewaren betekent minder werk voor je accountant . Tevens voorkom je zoekgeraakte tankbonnen, die niet meer in de boekhouding mee kunnen. Dat scheelt BTW-aftrek. 

Carwash-module

Een wasbeurt bij een van de 1.100 aangesloten wasstraten kan met de ANWB Tankpas afgerekend worden. Voor deze module op de tankpas worden geen kosten berekend. Voorschieten of zelf met een spons aan de slag is vanaf nu verleden tijd!

Makkelijk tanken in Europa!

Met deze aanvulling kun je in het buitenland bij bijna 41.000 DKV tankstations terecht. De ANWB Tankpas met Europadekking kan zelfs gebruikt worden op tolwegen, bruggen en bij tunnels. Voor deze functionaliteit betaal je een extra tarief per maand.