Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Parkeren

  • Gemakkelijk parkeren in de buurt
  • Straatparkeren / P+R terreinen / Parkeergarages
  • Alle parkeerkosten overzichtelijk op een factuur
Meer informatie 

Parkeren met de Mobiliteitskaart

Zakelijk parkeren zorgt vaak voor veel overbodig papierwerk. Met de Mobiliteitskaart kun je gemakkelijk parkeren op vele locaties en vind je alle parkeerkosten overzichtelijk terug op een plek. Of je nu ZZP’er of een MKB’er bent. Parkeren wordt een stuk gemakkelijker met de ANWB Mobiliteitskaart. Je betaalt alleen wat je daadwerkelijk hebt geparkeerd en je kunt terecht bij Parkbee, P+R parkeren en natuurlijk kun je ook parkeren op straat. We maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk!

Parkeren met Yellowbrick (straatparkeren en Parkbee)

Op straat parkeren is een eitje met Yellowbrick. Maak gebruik van Yellowbrick via de ANWB Mobiliteitskaart App. Maak een Yellowbrick account aan en parkeren maar! Start en stop je parkeeractie met de app en vind al je parkeerkosten terug in je dashboard. Met Yellowbrick kun je terecht bij Parkbee-locaties. Lees meer uitleg over parkeren met Yellowbrick of bekijk de veelgestelde vragen hier.

Parkeren op een P+R terrein

Gemakkelijk het centrum van de stad bezoeken doe je met P+R parkeren. Parkeer je auto op een P+R terrein, verplaats je met het openbaar vervoer naar het centrum en parkeer voor een super laag tarief! Zo ben je snel en gemakkelijk in het centrum en voorkom je onnodig hoge parkeerkosten. Meer weten? Lees meer uitleg over P+R parkeren of bekijk de veelgestelde vragen hier.

Wil je ook een ANWB Mobiliteitskaart bestellen? Goede keuze! Bestel jouw Mobiliteitskaart gemakkelijk en snel bij de ANWB.

Veelgestelde vragen

Ondersteuning nieuwe regelgeving CO2-reductie 

Lees hier hoe het zit met deze nieuwe regelgeving en hoe de Mobiliteitskaart daarbij kan helpen.

Deelvervoer wordt groot in de toekomst 

Een mobiliteitskaart geeft ondernemers de mogelijkheid om eenvoudig van deelvervoer gebruik te maken.

Tankpas of mobiliteitskaart 

Wat voor kaart is het meest geschikt voor jou als autorijder? Een tankpas of een mobiliteitskaart? Kom meer te weten over de mogelijkheden.

De voordelen van een mobiliteitskaart voor autorijders 

Met de mobiliteitskaart bespaar je tijd en geld en ben je in staat om flexibel te reizen.