Parkeren

Parkeren

  • Mobiel parkeren in heel Nederland
  • Parkeren in Q-Park garages en P+R terreinen én op Schiphol
  • Betaal alleen voor de daadwerkelijke parkeertijd
Meer informatie

Parkeren met de ANWB Mobiliteitskaart

Parkeren zorgt in veel bedrijven nog voor veel overbodig papierwerk. Met de Mobiliteitskaart help je dit dilemma in één keer jouw onderneming uit. Je ontvangt al je parkeerkosten en je andere reiskosten op één verzamelfactuur. Met de Mobiliteitskaart kan je in meer dan 160 steden in Nederland straat parkeren, P+R terreinen bij NS-stations, Schiphol (Park and Fly) en in parkeergarages van Q-Park betalen. 

Straatparkeren met een app

Om via de Mobiliteitskaart op straat te parkeren werken wij samen met de parkeerapp van Yellowbrick. Wij melden je automatisch aan als Yellowbrick gebruiker, om te starten met parkeren hoef je enkel de volgende stappen te doorlopen:

  • Download de Yellowbrick app
  • Klik op de button inloggen en vervolgens op wachtwoord vergeten;
  • Voer je telefoonnummer in op de plek waar je klantnummer wordt gevraagd (schrijfwijze: 0612345678) en klik op opvragen;
  • Je krijgt een sms op het opgegeven telefoonnummer met daarin je wachtwoord
  • Je kunt nu inloggen.


Parkeren bij parkeergarage Q-Park

Parkeren bij Q-Park locaties gaat niet via Yellowbrick. Je kunt direct met je ANWB Mobiliteitskaart terecht in de garages en P+R terreinen van Q-Park. Op deze locaties rij je eenvoudig in en uit door de slagboom te openen met de Mobiliteitskaart. Steek de kaart in de opening voor de betaalkaart en volg de aanwijzingen op het scherm. Je hebt dus geen parkeerticket meer nodig en je hoeft niet langs de betaalautomaat. Bij het uitrijden wordt het tijdstip geregistreerd en ontvang je achteraf de parkeerkosten op de totaal factuur. 

Download de Yellowbrick app

Onderweg-app in de Google Play Onderweg-app in de App StoreOnderweg-app in de Windows Store


Bekijk de veelgestelde vragen over Parkeren met de ANWB Mobiliteitskaart.

Video: Straatparkeren


Video: Q-park garage of  P+R terrein