Taxi en Uber

Taxi en Uber

  • 24/7 beschikbaar
  • Landelijk dekkend netwerk
  • Snel en makkelijk ritten boeken via de ANWB Servicedesk
  • Ook voor Uber te gebruiken
Meer informatie

Taxi of Uber met de ANWB Mobiliteitskaart

Via de Mobiliteitskaart reserveer je makkelijk en snel een taxi of Uber.

Uber reserveren

Of je nou naar je werk moet of naar een klant, Uber brengt je binnen een paar minuten in contact met een betrouwbare chauffeur. Via de Uber app kan je eenvoudig een rit aanvragen en betaal je met de ANWB Mobiliteitskaart. Kies als betaalmiddel in de app voor Mobiliteitskaart en je ontvangt achteraf de kosten per factuur. Uber is al te gebruiken in meer dan 700 steden wereldwijd.

Download de Uber App

Met de Uber app kun je snel betrouwbare ritten regelen.

Onderweg-app in de Google Play Onderweg-app in de App Store


Taxi reserveren

Wil je liever een taxi reserveren? Neem dan contact op met de ANWB Servicedesk via telefoonnummer: +31 (0)30 304 06 44 en reserveer een taxi. De Servicedesk zal je dan, tijdens kantooruren (08:30 – 17:30 uur), doorverbinden met Transvision. Buiten kantoortijden zal er bij het bellen naar de ANWB Servciedesk een keuzemenu volgen, waarbij je automatisch zal worden doorgezet naar Transvision. Een taxi reserveren via de Servicedesk (Transvision) is dan ook 24/7 mogelijk.

Voor het reserveren van de taxi moet je je kaartnummer (bestaande uit 16 cijfers) doorgeven. Boek een taxi telefonisch minimaal 30 minuten voordat je wil worden opgehaald. Je kunt tot 15 minuten voor het afgesproken tijdstrip de taxirit annuleren of wijzigen.

Bekijk de veelgestelde vragen over Taxi en Uber in combinatie met de ANWB Mobiliteitskaart.