Taxi

Taxi

  • Reserveer service
  • Geen gedoe met bonnetjes
  • Van deur tot deur of naar het vliegveld
Meer informatie

Taxi

Reserveer een taxi en reken af met je Mobiliteitskaart van de ANWB (OV Compleet of Compleet pakket). Geen bonnetjes meer of ingewikkeld afrekenen in de taxi. 

Zo werkt het

Voor taxi's werken we samen met Transvision. Om een taxi te reserveren bel je minimaal een uur van te voren (eerder mag ook) met onze servicedesk en geef je aan waar de taxi je moet komen ophalen en waar je naartoe gebracht moet worden. Wij maken dan de reservering voor je met Transvision. Hiervoor hebben we het nummer van je mobiliteitskaart nodig zodat we de kosten voor de rit kunnen boeken. Jij ziet de rit dan weer terug in je overzicht, wel zo gemakkelijk. 

Je kunt een taxi reserveren door te bellen met de ANWB Mobiliteitskaart Servicedesk op +31 (0)30-3040644. Boek een taxi minimaal 30 minuten voordat je opgehaald wil worden. Je kunt tot 15 minuten voor het afgesproken tijdstip de taxirit annuleren of wijzigen. Houd je pasnummer van de ANWB Mobiliteitskaart bij de hand

Tijdens de reservering zetten wij de boeking op jouw mobiliteitskaart en jij ziet kosten van de rit terug in je overzicht en op de maandelijkse factuur.

Als je een taxi reserveert, betaal je de actuele rittarieven. Je betaalt dus géén toeslagen of startkosten per rit.