Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Samenwerking met Shuttel

De ANWB vindt het belangrijk dat iedereen in Nederland onbezorgd onderweg kan zijn. Nu én in de toekomst. Dat geldt ook voor bedrijven en hun medewerkers. We kijken naar nieuwe, duurzame manieren van vervoer die dat mogelijk maken. In samenwerking met Shuttel bieden wij de Mobiliteitskaart aan.

Voor de vernieuwde ANWB Mobiliteitskaart werken wij samen met onze partner Shuttel. Zij voeren de volledige operationele kant uit van de ANWB Mobiliteitskaart. Met hun jarenlange ervaring in de mobiliteitssector bedienen zij veel verschillende bedrijven en ook de overheid mobiliteitsoplossingen.

Samen met Shuttel hebben wij de nieuwe ANWB Mobiliteitskaarten ontwikkeld waarmee we een eenvoudige oplossing kunnen bieden die ZZP'ers en MKB bedrijven ontzorgt op het gebied van mobiliteit. Door drie verschillende pakketten beschikbaar te stellen bieden we voor iedereen een oplossing die past bij de mobiliteitsbehoefte. Meer informatie over deze pakketten vind je terug via onderstaande buttons gericht op MKB óf ZZP.

We blijven samen de mobiliteitskaart ontwikkelen en sluiten nieuwe vormen en aanbieders van deelmobiliteiten en andere mobiliteitsoplossingen aan zodra dit kan. Met Shuttel als ervaren partner maken we dit mogelijk en kijken we uit naar de toekomst van mobiliteit. 

ANWB Mobiliteitskaart voor MKB

Met de ANWB Mobiliteitskaart kunnen jij en je werknemers slim zakelijk reizen. Het maakt niet uit op wat voor manier je reist, als werkgever krijg je aan het einde van de maand slechts één factuur met alle reiskosten.

Meer informatie 

ANWB Mobiliteitskaart voor ZZP

Hoe en met welk vervoermiddel je ook reist, met de ANWB Mobiliteitskaart ga je onbezorgd op weg en bespaar je tijd en geld. Het is dé oplossing voor jouw zakelijke reizen.

Meer informatie 

Ondersteuning nieuwe regelgeving CO2-reductie 

Lees hier hoe het zit met deze nieuwe regelgeving en hoe de Mobiliteitskaart daarbij kan helpen.

Deelvervoer wordt groot in de toekomst 

Een mobiliteitskaart geeft ondernemers de mogelijkheid om eenvoudig van deelvervoer gebruik te maken.

Tankpas of mobiliteitskaart 

Wat voor kaart is het meest geschikt voor jou als autorijder? Een tankpas of een mobiliteitskaart? Kom meer te weten over de mogelijkheden.

De voordelen van een mobiliteitskaart voor autorijders 

Met de mobiliteitskaart bespaar je tijd en geld en ben je in staat om flexibel te reizen.