Deelscooter

Deelscooter

  • Gebruik scooter van Check
  • Betaal alleen voor gebruik
  • Snel en eenvoudig naar je bestemming
Meer informatie

Deelscooter met Mobiliteitskaart

Maak gebruik van de deelscooters van Check.

In steeds meer steden zie je ze terug. De iconische wit met paarse deelscooters van Check. Met de  Mobiliteitskaart van de ANWB (OV Compleet of Compleet pakket) reserveer en gebruik je eenvoudig een elektrische scooter om snel op je plek van bestemming te komen. De ideale manier om te navigeren door een drukke stad en je geen zorgen te maken over een parkeerplek.  

Zo werkt het

De deelscooters van Check zijn op dit moment te vinden in de steden Amsterdam, Rotterdam, Breda, Den Haag en Groningen. Met de app van Check zie je of er een scooter in jouw omgeving beschikbaar is. Je hebt vaak keuze uit een snorscooter of een gewone scooter en alle scooters hebben een eigen naam zoals Wilfred of Eline. Via de app reserveer je een scooter en krijg je de route naar je gereserveerde scooter. Met de app activeer je de scooter en ben je klaar voor vertrek. 

Ben je aangekomen op je plek van bestemming dan sluit je je rit met de app weer af. De scooter gaat nu uit en jouw ritje wordt verwerkt en afgerekend met je mobiliteitskaart. Let er alleen op dat je de scooter netjes en in de aangegeven zone parkeert. 

Vraag & antwoord

Koppel jouw ANWB Mobiliteitskaart aan jouw Check account. Kijk of er een scooter in jouw omgeving staat en reserveer deze eenvoudig.

Met de ANWB Mobiliteitskaart betaal je alleen voor het gebruik per uur. Je betaalt geen activatiekosten of abonnementskosten.

Koppel jouw ANWB Mobiliteitskaart aan jouw Check account en nadat de rit afgesloten is wordt jouw ritje verwerkt en zie je deze terug in je overzicht en op de maandelijkse factuur.

Je hebt vaak de keuze tussen een snorscooter of een gewone scooter.

De Check scooters zijn momenteel beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Den Haag en Groningen.

De Check scooters in Den Haag kan je 24 uur per dag en 7 dagen in de week gebruiken. In de andere steden kun je de Check scooters tussen 06:00 ’s ochtends en 01:00 ’s nachts gebruiken.

De Check scooters mogen worden neergezet in de aangegeven zones. Deze staan in de Check app.