Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Deelscooter

  • Gebruik scooter van Check
  • Betaal alleen voor gebruik
  • Snel en eenvoudig naar je bestemming
Meer informatie 

Deelscooter met Mobiliteitskaart

Maak gebruik van de deelscooters van Check.

In steeds meer steden zie je ze terug. De iconische wit met paarse deelscooters van Check. Met de  Mobiliteitskaart van de ANWB (OV Compleet of Compleet pakket) reserveer en gebruik je eenvoudig een elektrische scooter om snel op je plek van bestemming te komen. De ideale manier om te navigeren door een drukke stad en je geen zorgen te maken over een parkeerplek.  

Zo werkt het

De deelscooters van Check zijn op dit moment te vinden in de steden Amsterdam, Rotterdam, Breda, Den Haag en Groningen. Met de app van Check zie je of er een scooter in jouw omgeving beschikbaar is. Je hebt vaak keuze uit een snorscooter of een gewone scooter en alle scooters hebben een eigen naam zoals Wilfred of Eline. Via de app reserveer je een scooter en krijg je de route naar je gereserveerde scooter. Met de app activeer je de scooter en ben je klaar voor vertrek. 

Ben je aangekomen op je plek van bestemming dan sluit je je rit met de app weer af. De scooter gaat nu uit en jouw ritje wordt verwerkt en afgerekend met je mobiliteitskaart. Let er alleen op dat je de scooter netjes en in de aangegeven zone parkeert. 

Vraag & antwoord

Ondersteuning nieuwe regelgeving CO2-reductie 

Lees hier hoe het zit met deze nieuwe regelgeving en hoe de Mobiliteitskaart daarbij kan helpen.

Deelvervoer wordt groot in de toekomst 

Een mobiliteitskaart geeft ondernemers de mogelijkheid om eenvoudig van deelvervoer gebruik te maken.

Tankpas of mobiliteitskaart 

Wat voor kaart is het meest geschikt voor jou als autorijder? Een tankpas of een mobiliteitskaart? Kom meer te weten over de mogelijkheden.

De voordelen van een mobiliteitskaart voor autorijders 

Met de mobiliteitskaart bespaar je tijd en geld en ben je in staat om flexibel te reizen.