Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

De ANWB Mobiliteitskaart app

Al je reismogelijkheden en administratie onder de duim

Met de app van de mobiliteitskaart plan je je reis, krijg je realtime inzicht in je gemaakte reizen en kosten hiervan, classificeer je ritten, vind je laadpalen en kun je een rit met je eigen vervoer registreren via de trackingfunctie. Is de Werkgeversmodule geactiveerd? Dan kan je via de app ook woon-werk ritten en thuiswerkdagen registreren.

De app helpt jou op weg

Met de app heb je alle mogelijkheden onder de duim. Je kan routes plannen van deur tot deur en jouw reisvoorkeuren aangeven. Ook kan je ritten handmatig toevoegen en krijg je met je dashboard inzicht in je gemaakte kosten. Daarnaast laten we ook direct zien wat de CO2-uitstoot is van de verschillende reispoties. Zo kan jij een afgewogen keuze voor je reis maken. 

Hoe werkt het?

De app is beschikbaar voor Android en Apple en is te downloaden in de stores of via onderstaande links. Na het installeren log je in met je e-mailadres en het wachtwoord dat is gekoppeld aan je ANWB Mobiliteitskaart. De app is nu klaar voor gebruik. 

Ritregistratie met de tracking functie

Als je een rit moet registreren met je eigen vervoer zoals de auto of de fiets maak je gebruik van de live tracking functie. Als je vertrekt zet je hem aan en als je op de plek van bestemming bent zet je hem weer uit. De app heeft nu jouw rit geregistreerd van je vertekpunt tot je eindbestemming. Je rit komt terug in je overzicht waar jij deze kan classificeren. Ook is het mogelijk om de rit te exporteren in Excel uit je persoonlijke mijn.anwbmobiliteitskaart.nl omgeving. Je ziet dan de datum en het tijdstip, je vertrek- en eindpunt en het totaal aantal gemaakte kilometers. 

Thuiswerkvergoeding of woon-werkverkeer

Als de Werkgeversmodule is geactiveerd kan je met de app (en ook de online portal) eenvoudig woon-werk ritten en thuiswerkdagen registreren. Worden deze kosten vergoed door jouw werkgever dan weet deze aan het einde van de maand precies welke vergoeding jij hiervoor krijgt. Ben je het een dag vergeten dan kan je altijd nog een registratie op een later moment maken. 

Download de ANWB Mobiliteitskaart app
 

 

  

Ondersteuning nieuwe regelgeving CO2-reductie 

Lees hier hoe het zit met deze nieuwe regelgeving en hoe de Mobiliteitskaart daarbij kan helpen.

Deelvervoer wordt groot in de toekomst 

Een mobiliteitskaart geeft ondernemers de mogelijkheid om eenvoudig van deelvervoer gebruik te maken.

Tankpas of mobiliteitskaart 

Wat voor kaart is het meest geschikt voor jou als autorijder? Een tankpas of een mobiliteitskaart? Kom meer te weten over de mogelijkheden.

De voordelen van een mobiliteitskaart voor autorijders 

Met de mobiliteitskaart bespaar je tijd en geld en ben je in staat om flexibel te reizen.