Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto Compleet voor MKB

  • Alles voor je auto op één kaart
  • Eenvoudige online administratie
  • Ritregistratie met trackingfunctie
Bestel direct 

Auto Compleet voor MKB

Tanken, laden of parkeren met de auto

Werknemers die voornamelijk met de auto of bestelbus reizen, kunnen het beste kiezen voor Auto Compleet op de Mobiliteitskaart van de ANWB. Deze kaart werkt als een tankpas: je kunt ermee tanken, (optioneel) elektrisch laden, parkeren, vloeistoffen afrekenen en gebruikmaken van de wasstraat.

Een tankpas voor tanken en laden

Kies je voor het Auto Compleet pakket, dan kun je met jouw Mobiliteitskaart alle soorten brandstof afrekenen bij alle merken tankstations in heel Nederland bij zowel bemande als onbemande pompstations. We hebben een wekelijks limiet van € 350,- ingesteld. Mocht dit niet voldoende zijn dan kan het limiet in overleg verhoogd worden. Je pincode mag je zelf instellen, wel zo makkelijk. 

Rijd je hybride of volledig elektrisch? Zet dan gratis de optie 'laden' aan en ontvang de losse laaddruppel voor aan je sleutelbos. Tanken en laden kun je - ook gratis - uitbreiden naar heel Europa. Je ontvangt dan één pas met twee magneetstrippen. Een voor het tanken in de Benelux en de ander voor het tanken in Europ op het DKV netwerk.

Bovendien kun je met deze Mobiliteitskaart in heel Nederland parkeren via Yellowbrick, vloeistoffen (bijvoorbeeld motorolie of ruitenwisservloeistof) afrekenen bij een pompstation én je kunt de optie wasstraat aan- of uitzetten.

Online dashboard en app

Met de aanschaf van een ANWB Mobiliteitskaart krijg je toegang tot de online portal en de app. Hier organiseer je alles omtrent je mobiliteitskaart en krijg je inzicht in de gemaakte kosten. Ook kan je een export maken van al je ritten en transacties en classificeer je de transacties. Met de app plan je eenvoudig een route en vind je laadpalen bij jou in de buurt. 

Ritregistratie met de live tracker

Met de app heb je de mogelijkheid om een live tracker aan te zetten om zo ritregistratie te doen. Als je vertrekt activeer je de tracker en je stopt deze weer als je aangekomen bent op je eindbestemming. Je vindt de rit dan terug in je administratie en kan deze ook vanuit de portal exporteren in een Excel bestand. De app registreert je begin en eindpunt en berekent de afgelegde kilometers. Zo maak je ritregistratie eenvoudig. 

Hoeveel kost het?

Het pakket Auto Compleet kost per gebruiker € 4,50 per maand. Je betaalt geen aansluitkosten. Wil je dat jouw werknemer naast tanken ook kan laden, in het buitenland (binnen EU) reizen en de wasstraat gebruiken? Geen probleem! Deze opties zet je per gebruiker gratis aan. Je betaalt naast de abonnementskosten dus alleen wat je werknemer écht verbruikt.

Na het eerste jaar maandelijks opzegbaar

De ANWB Mobiliteitskaart is voor MKB na het eerste jaar maandelijks opzegbaar. Verandert de situatie van je medewerkers dan kan je altijd overstappen naar een ander pakket, net wat op dat moment het beste past. 

Auto Compleet pakket

Reizen met auto (eigen of lease)

€ 4,50 per kaart per maand

  • Gebruik app
  • Tanken
  • Parkeren
  • Vloeistoffen
  • Laden: optioneel
  • Wasstraat: optioneel
  • Tanken in Europa: optioneel
Werkgeversmodule 

Met de werkgeversmodule maak je de administratie van reiskostenvergoedingen eenvoudiger en kunnen jouw werknemers thuiswerkdagen registreren.

Andere opties

ANWB Mobiliteitskaart voor MKB

Auto | OV | Compleet

Past dit pakket niet bij jouw situatie? We bieden ook nog andere mogelijkheden.

Ondersteuning nieuwe regelgeving CO2-reductie 

Lees hier hoe het zit met deze nieuwe regelgeving en hoe de Mobiliteitskaart daarbij kan helpen.

Deelvervoer wordt groot in de toekomst 

Een mobiliteitskaart geeft ondernemers de mogelijkheid om eenvoudig van deelvervoer gebruik te maken.

Tankpas of mobiliteitskaart 

Wat voor kaart is het meest geschikt voor jou als autorijder? Een tankpas of een mobiliteitskaart? Kom meer te weten over de mogelijkheden.

De voordelen van een mobiliteitskaart voor autorijders 

Met de mobiliteitskaart bespaar je tijd en geld en ben je in staat om flexibel te reizen.