Wasstraat

Wasstraat

  • Zet deze optie gratis aan
  • Reken af met ANWB Mobiliteitskaart
  • Betaal elke maand achteraf
Meer informatie

Wasstraat met Mobiliteitskaart

Met de Mobiliteitskaarten Auto Compleet of Compleet van de ANWB heb je de mogelijkheid om de optie Wasstraat aan te zetten. Zet deze optie (gratis) aan, reken af voor het wassen van je auto en betaal deze kosten elke maand achteraf.

Je auto moet er representatief uit zien en dus gooi je hem zo nu en dan even door de wasstraat. Ook de wasstraat reken je eenvoudig af waardoor de kosten in je overzicht terecht komen en deze maandelijks worden afgeschreven bij jou als zzp'er of je werkgever. Deze optie kun je gratis toevoegen aan je ANWB Mobiliteitskaart. Hiermee kun je je auto (of bestelbus) laten wassen in de wasstraat en afrekenen met de mobiliteitskaart.

Je kan van de wasstraat gebruik maken op alle locaties die zijn aangesloten bij Travelcard.

Waarom is dit een optionele keuze?

Niet elke werkgever betaalt de kosten voor de wasstraat. Ieder bedrijf maakt hier andere afspraken over. We hebben dit optioneel gemaakt zodat er binnen het bedrijf beslist kan worden hoe hier mee om te gaan. Voor het activeren rekenen we overigens geen extra kosten, je betaalt alleen de kosten van de wasstraat als je gebruikt maakt van deze optie. 

Vraag & antwoord

Reken eenvoudig af met je ANWB Mobiliteitskaart en zie de kosten terug in je overzicht en op de maandelijkse factuur.

Nee, je kuntalleen wasbeurten afrekenen met de ANWB Mobiliteitskaart bij alle Travelcard locaties

Het is een (gratis) optionele keuze om de wasstraat toe te voegen aan de ANWB Mobiliteitskaart. Je betaalt alleen voor de wasbeurt.